DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

INTERVIU. Europarlamentarul german Guido Reil, care se opune intrării României în Schengen pentru că suntem „vestul sălbatic al Europei”: „Îmi cer scuze dacă am rănit sentimentele românilor”

« Înapoi la articol

Comentarii (25)

Standup   •   10.10.2022, 10:11

De afara se vede teribil tot, in general suntem asa cum a spus si domnul acesta care da exemple clare si de necontestat, din pacate cei care se simt jigniti se agata de micile lucruri bune care sunt coplesite de marea coruptie, furaciune si minciuna, mai trebuie sa adaug un detaliu important care face diferenta, manierele!! ne lispsesc cu desavarsire dar e un alt adevar care doare si trebuie sa lucram la aceste puncte, nu sa jignim pe cel ce ne spune aceste lucruri adevarate

mirceaionescutraian   •   10.10.2022, 06:45

buna ,din toata discutia ,voi media si politicieni sunte ti varza?? de ce nu ati detaliat cu acest domn ce inseamna pentru el vestul salbatic ? la bani germaniei ,sa vezi oameni ai strazii in hal de hal ca in Romania ,mizerie in .. firme de bere fac legea in perioada alegirilor mafie mascata -rusine trebuie sa luati atitudine mai cu inima patriotica -????

Psa2906   •   09.10.2022, 04:57

Dar când companiile lor oferă salarii de 800 de euro la romanii cu studii superioare (absolvenți de limbi străine, mecanica, inginerie etc ) nu mai suntem vestul sălbatic? Ar trebui să tacă din gură având în vedere cum se exploatează creierele românilor de către "marile" multinaționale.

Standup   •   08.10.2022, 22:09

Trist si greu de inghitit adevar..

Sinneza1985   •   08.10.2022, 21:55

Domnule Guido REIL. TU nu poti sa jignesti un POPOR intreg.Care nu a gresit fata de tine.Nu poti sa judeci.TU.Pe nimeni.Niciodara. Eu te respect pe tine Si pe poporul tau.Si nu as pronunta cuvintele.Pe care tu la ai spus despre Țara mea.

Cronos666   •   08.10.2022, 21:38

De ce nu a fost intrebat neonazistul ala venit din mina in lumea europeana, de ce in 2020 a ramas fara imunitate parlamentara si europarlamentare acest gunoi?

Nic12   •   08.10.2022, 21:31

Adevărul doare... Ar trebui să doară și prostia, mulți dintre cetățenii României s-ar tăvăli în chinuri și n-ar mai posta pe net. Avem președinte cu case obținute fraudulos, contracte cu dedicație, prim ministru și miniștri plagiatori, țară putredă de corupție, hoție și prostie agresivă, mulți români cred că o rugăciune pentru ploaie e mai eficientă decât un sistem de irigații, din orice leu investit în ceva se fură trei sferturi, etc.! Avem milioane de români care au plecat din țară și nu s-au mai uitat înapoi. Asta e România!

Iaqob   •   08.10.2022, 19:44

Acesta e un test. Nu pot sa postez nimic.

Iaqob   •   08.10.2022, 19:30

Vad ca romanii nu stiu decat sa confirme si sa aplaude abuzuriile lansata la adresa Romaniei. E clar ca exista probleme in tara, toti oameni educati le cunosc si nu le ascunde nici o presa. Dar n-avem nevoie de straini sa ne adreseze in asa forma in cat sa ne umileze fata de toata Europa. Si n-are nici un drept sa faca aceste comentari o persoana care nici n-a vizitat cu adevarte tara noastra.

X01Y   •   08.10.2022, 13:09

De apreciat interviul. Poziția ziaristului este echidistanta, la afirmațiile minerului german, dar o reacție de patriotism era de așteptat din partea europarlamentarilor români, la tribună, în plen. Ei bine, nici vb. Betzivul securist dovedit ia cuvântul doar sa-l înfiereze pe Putin, signora Grapini doar sa-l înjure pe Băse, zarzavagiul Rareș sa apere drepturile minorităților din care face parte el, Mimi aka FCSB și Mangia, ex Craiova. Pai atunci, cine ar putea combate teoria minerico-politicianistă, cum că România reprezinta "estul" sălbatic????? Poate doar Luceafărul (huilei) si/sau Războinicul Luminii. Deci, e clar. În UE introduși doar pentru strâns mese și lins farfurii, în Schengen mai avem de așteptat. Bravo.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close