DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

INTERVIU Ion Cristoiu, așa cum n-a vorbit niciodată: ce admiră la Klaus Iohannis, la Cristian Tudor Popescu și unde crede că greșește Viktor Orban

« Înapoi la articol

Comentarii (44)

ssLazio   •   21.11.2023, 17:47

De la gaini care nasc pui vii la geopolitca, buna treaba.

Ioano13   •   21.11.2023, 13:08

Am fost fan Cristoiu. Ii citeam de doua-trei ori articolele, comentariile. Apoi, de citiva ani, am realizat ca omul e un pic bizar. Cauta sa impună, cu orice preț, idei originale, care sa nu semene, sub nicio formă cu ale altora. Dar, ceea ce mi-a zdruncinat încrederea în Cristoiu, a fost concluzia ca niciuna, dar niciuna din previziunile lui nu s-au adeverit. Omul este prea orbit de ideea de a emite idei pe care sa nu le fi spus altcineva iar treaba asta îl coboară în derizoriu si anonimat.

tataradu   •   21.11.2023, 09:43

Un interviu foarte reusit, FELICITARI MIRELA NEAG ! Il urmaresc pe Dl. Cristoiu, noi suntem aproape din acelasi leat. Sa stiti ca exista si GOOGLE ROMANIA , si FACEBOOK ROMANIA care ne monitorizeaza dar NE SI AJUTA FOARTE MULT. Poate reusiti sa faceti un interviu si cu cineva din aceste echipe. Eu am 70 de ani si imi place foarte mult BING, copilotul meu de IA. Sarbatori cu bine !

Iulix10   •   21.11.2023, 07:04

Nu prea ai ce admira la Iohannis.

BumBum2   •   20.11.2023, 23:05

De remarcat ca Maestrul nu lasa posibilitatea de comentarii la urcarea pe canalul de YouTube a Jurnalelor video. Un subterfugiu tehnic pentru a evita comentariile neelogioase. Pe blogul personal a tot blocat comentatorii nefavorabili pana a mai ramas cu cativa din cand in cand, uneori unul singur. E de neinteles cum un om de cultura Domniei Sale, cu talentul cu care l-a inzestrat natura, recurge la astfel de procedee.

AndrewMason   •   20.11.2023, 20:21

Nu prea are nimeni curajul lui Cristoiu de a analiza evenimente "în timp real". E remarcabil "nasul" lui câteodată. Voi fi un urmăritor și mai departe pentru a înțelege mai lesne șmenurile de pe la noi, dar parcă îi place și lui prea mult status quo-ul, e căldicel. Ar dori să poată să aibă etern reperele Caragiale sau "spectacolul" anilor '90, adică așa să rămână lumea! caractere mici, personaje rizibile șamd. Numai că suntem în Faust sau Numele trandafirului...

BumBum2   •   20.11.2023, 19:17

Despre Maestrul si Presedintele: A fost o vreme cand in Jurnalele video Maestrul folosea cele mai agressive insulte la adresa Presedintelui, pe care nu le citez aici intrucat as obliga redactia sa sterga acest comentariu. L-am rugat sa nu o mai faca. M-a blocat imediat pe blogul personal. Ce-i drept, in ultimele luni a mai ponderat tonul, dar tot mai foloseste termeni ceva mai soft.

BumBum2   •   20.11.2023, 19:15

Nu chiar « un titan al presei romanesti » - cum zice unul dintre comentatori – dar totusi un ziarist care va ramane in istoria presei romanesti prin priceperea de facator de gazete de succes. In ultimii ani tine un blog unde publica zilnic un editorial si un « Jurnal video », ambele interesante, iar saptamanal un « Sumpliment literar » in care se dovedeste un scriitor de talent. Il urmaresc de fiecare data, inclusiv pentru referirile la presa interbelica pe care le culege de la Biblioteca Acad.

TheRealGicaContra   •   20.11.2023, 19:12

Probabil ca Joianis vizeaza o pozitie la ONU si are nevoie de sustinerea statelor africane...

paulrusen   •   20.11.2023, 16:51

Il urmaresc in fiecare marti in emisiunea lui Marius Tuca de pe YouTube. De cele mai multe ori pare ca nu este in forma, ca parca vine impins de la spate. In cazul asta, domnul Tuca a gasit o metoda, uneori intentionat rautacioasa, de a-l tachina, fortandu-l sa se infurie si in fel asta sa spuna ceva bun de luat in seama. Uneori ii reuseste, devenind foarte bun si coerent, dar de cele mai multe ori se pierde intr-un labirint al parantezelor. Sunt paranteze marca Ion Cristoiu, si-l iertam!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close