DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

INTERVIU O discuție cu Cristian Tudor Popescu despre copilul Cristinel și gazetarul CTP: „La TV ești coleg de ecran cu o grămadă de impostori”

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

alexC   •   16.07.2024, 19:49

CV-CTP:1981 termina facultatea de automatica si calculatoare Bucuresti, 1991 la "Adevarul" Oare din ce o fi trait/cu ce s-o fi ocupat/si mai ales pe unde o fi lucrat (retineti, va rog, inginer in automatica si calculatoare) in acesti 10 ani (sa nu-mi spuneti ca din "brosura" Planetarium publicata abia in 1987)???? Cred ca cel ce poate da raspunsul corect la aceasta intrebare poate/ar putea sa explice si "inexistenta" individului in perioada 81-91, ca si "cresterea meteorica" ca jurnalist/analist/formator de opinie, (dupa cum vedeti toate sunt in "stransa" legatura cu ingineria in automatica si calculatoare) dupa 91.

BabaVanda   •   16.07.2024, 18:53

Nu inteleg nici dece CTP nu reia recunoasterea pe care a facut-o prin anii 90 ca mama lui a lucrat la serviciul de cadre din CC al PCR si ca era f amarata considerand ca NC nu cunoase ca cei din jurul lui nu su sunt cinstiti si ca zicea "Daca ar sti tovarasul ce fac astia ..."

BabaVanda   •   16.07.2024, 18:48

Citesc cu interes absolut toate articolele preluate de Libertatea de pe facebook-ul CTP-ului si orice apare despre el. Nu-l mai pot urmari pe Facebook pentru ca m-a blocat si nu am inteles dece.

Alex_Ionut88   •   16.07.2024, 15:52

Cartea “Râsul dracului” este cu totul unitară pentru că expune paradigmele de gândire ale autorului în situații care par diferite la prima vedere, dar sunt identice prin principiile aplicate în abordarea lor. Spun asta pentru cei care doar citați nu citiți, pentru defăimătorii de serviciu și agramații care vor să se bage în seamă…

Alex_Ionut88   •   16.07.2024, 15:46

Pentru cei care scot mizerii despre CTP: nu va mai băgați nasul unde nu vă fierbe oala, sunteți niște *** și *** care nu au avut vreodată un contact cu subtilitățile literaturii și filmului. Deci mergeți la muncă până una alta.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Donkeypapuas   •   16.07.2024, 05:30

1. Mai 'nainte vreme afirma că lectura care l-a marcat în copilărie a fost "Tânăra gardă". Între timp s-a răzgândit? Sau nu mai dă bine? 2. Cine sunt impostorii din televiziuni? Ăsta a activat pe la Digi24 și Realitatea, deci cei de acolo ar fi impostori spre diferență de "deontologul" ctp.

dante69   •   15.07.2024, 20:14

Cartea nu are nimic unitar, e o colecție de mici articole pe teme politice si de actualitate, ceva autobiografic, o povestire sf veche si alte spicuiri pe diverse teme mai mult sau mai putin interesante. Deci nu poate fi incadata fiind o carte de umplutură probabil din cauza contractului cu editura. CTP vorbeste pompos de eu-l epic cand a fost intrebat ca si cum ar fi vorba de vreo mare creație, ceea ce nu e. Cred insa ca poate mai mult si personal astept inca CARTEA. Probabil va veni in momentul cand autorul se va impaca sincer cu sine însuși.

teleleu_ionel   •   15.07.2024, 19:44

Cam "subtire" si dezamagitoare discutia. Ma asteptam la altceva, mai adanc si "speculativ", de la Vasile Ernu vs CTP, amandoi fiind oameni de calibru intelectual si moral greu. Am senzatia, si nu cred ca gresesc, ca nu exista prea multa simpatie/chimie intre cei doi. Ernu si spune asta de la inceput. Si atunci, de ce interviul? Se stiu de dinainte, fara sa se fi intalnit, de ce s-au prezentat acolo? Probabil or fi zis: "hai sa facem o incercare".

    paulrusen   •   16.07.2024, 13:37

    teleleu_ionel   •  15.07.2024, 19:44

    Cam "subtire" si dezamagitoare discutia. Ma asteptam la altceva, mai adanc si "speculativ", de la Vasile Ernu vs CTP, amandoi fiind oameni de calibru intelectual si moral greu. Am senzatia, si nu cred ca gresesc, ca nu exista prea multa simpatie/chimie intre cei doi. Ernu si spune asta de la inceput. Si atunci, de ce interviul? Se stiu de dinainte, fara sa se fi intalnit, de ce s-au prezentat acolo? Probabil or fi zis: "hai sa facem o incercare".

    Exact! Bravo! Asta e si perceptia mea. O discutie laconica intre doua statii de tramvai.

suparman   •   15.07.2024, 19:08

CTP, acest Dorinel Munteanu al generatiei de aur a jurnalismului romanesc. El ar si antrena, dar nu il vrea nimeni. Nu ii ramane decat sa suteze in continuare la poarta si sa incerce sa doboare fundasi imaginari. Speranta moare penultima.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close