DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

INTERVIU. Sabin Ciornea, asistentul europarlamentarei Carmen Avram: „Mi-a luat săptămâni să mă descurc pe drumul de la intrarea în Parlamentul European până la biroul în care lucram”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Lasacomentariu   •   27.07.2024, 08:42

Da, misto. Bine ca uneori ni se mai spune cum se lucreaza in PE. Activitatea parlamentarilor romani in PE este total necunoscuta. Unii o arata doar pe SOS. Nu stim ce propun, ce negociazA, ce voteaza....nimic. Sunt, ca justitia, stat in stat. E greu de tradus bruxeleza, ia mult timp traducerea, suntem informati doar foarte tarziu din diverse interese? Sunt totusi alesii nostri. Ar trebui sa fim informati de ce ni se va impune foarte rapid. De exemplu, care este programul politic pentru care Layen a fost realessa? Grupurile parlamentare romane ne-au prezentat in campanie varinste de program pentru care vor vota pe noul sef? Probabil ca nu. Deci fac ce vor din interese politice PE si nu nationale. .....

iugavirgil   •   27.07.2024, 07:36

uniunea a fost creeata pentru niste scopuri clare de catre cele 6 natiuni , dar intre timp a devenit cu totul altceva . multa vorbarie , multi angajati si mult turism platit si ala de cetatenii uniunii

ciobanudorin_2006   •   26.07.2024, 21:26

Neinteresant articolul.Nu mai are băiatul job bine plătit?

Sofa_King   •   26.07.2024, 20:09

Parlamentul European, Comisia Europeana. Tocatori de bani pentru nimic. O intreaga noua clasa politica. Birocrati pana in maduva oaselor. Se ingroapa in hartii, nimeni nu si asuma raspunderea. Coruptie cat incape. Vicepresedinta aia grecoaia a uitat ca are 600 k Euro cash in casa. Pe bune? Altii nu castiga atat intr o viata de munca grea. Legea nu ti permite sa scoti mai mult de 10 k odata si aia cu aprobari. Si acum revine pe functie bine mersi. E o mafie mare acolo. Idea de Uniune Europeana e f buna. Fara Frontiere, libera cicrulatie. PE si CE sunt mari escrocherii, incontrolabile.

Serban_radu.   •   26.07.2024, 17:54

Interesaant interviul. Din pdv ul meu, la 30 de ani si lucrand in presa ,usor necopt pentru post . Dovada ca nici acum nu realizeaza ce a facut 5 ani. Succes pe mai departe cand se coc strugurii !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close