Sarta Kalara (23 de ani), mama micuței, lucrează la un șantier de construcții din apropiere, la săpat de şanţuri pentru cabluri de energie, în Ahmedabad, unde câștigă zilnic doar 250 rupees, echivalentul a aproape 4 dolari.

Însă, pentru că nu își permite să-și ducă copilul la o creșă, iar fratele fetiței, în vârstă de trei ani și jumătate, e prea mic ca să aibă grijă de ea, aceasta și soțul ei au recurs la o măsură extremă pentur a se asigura că fetița năzdrăvană nu va fugi acasă.

Așa că o lasă în curtea casei, legată de un picior cu o sfoară, care e prinsă la capătul celălalt de un bolovan, permințându-i un spațiu de mișscare de doar 1,5 m, unde stă în soare și în căldură la peste 40 de grade Celsius, timp de nouă oare.

„O leg ca să nu fugă pe drum. Fiul meu mai mare are trei ani și jumătate așa că încă nu e stare să aibă grijă de ea. În zonă este foarte mult trafic și nu am altă opțiune. Fac asta pentru siguranța ei”, a încercat mama să se explice, spunând că plânge în fiecare dimineață în care își leagă fiica.

Urmărește-ne pe Google News