Spaniola

Pe adresa www.cursuri-online.info/spaniola găsiţi fraze de salut, expresii utile pentru o discuţie la hotel, la restaurant, la cumpărături, toate cu traducere în română şi cu pronunţia corectă. E un site uşor de urmărit.

Engleză

Pe site-ul https://www.englezaonline.ro vă puteţi exersa pronunţia, dar aveţi ocazia să învăţaţi şi fraze utile pentru o convorbire telefonică, pentru o vizită la doctor, formule de salut etc. Majoritatea propoziţiilor au şi traducere în limba română, astfel că vă va fi foarte uşor să învăţaţi.

“Plimbaţi-vă” puţin şi pe site-ul celor de la British Council: https://learnenglish.britishcouncil.org/en. Veţi învăţa corect părţile de vorbire (pronumele, substantivul etc.), dar veţi găsi aici şi sinonime pentru sute de expresii din domenii diverse: de la afaceri până la conversaţii în magazine, la locul de muncă, în bucătărie etc. Intrând pe acest site, veţi deprinde şi pronunţia corectă a cuvintelor, fiindcă există filmuleţe explicative. Totul este făcut într-un mod haios, aşa încât nu aveţi cum să vă plictisiţi. Atenţie, acest site nu are traducere în limba română.

Creaţi-vă un cont pe www.livemocha.com şi puteţi studia engleza la nivel de începător, intermediar sau avansat. Aveţi imagini cu text, pronunţie, dar şi traducerea în română. Pe acest site învăţaţi numerale, pronume, adjective, dar şi cuvinte care se folosesc în excursii, la cumpărături etc. Tot ce trebuie să faceţi este să vă logaţi pe livemocha. com cu adresa de e-mail.

Franceză

Dacă ştiţi engleză, dar vreţi să învăţaţi şi franceză, puteţi intra pe site-ul www.jefrench. com. E necesar să cunoaşteţi engleza, fiindcă subtitrarea filmuleţelor se face în această limbă. Trebuie doar să vă creaţi un cont pe baza adresei de email şi aveţi acces la filmuleţe video şi pasaje audio. 4 Pe site-ul www.sharedtalk.com, veţi găsi oameni care vor să înveţe limba română, iar voi puteţi învăţa de la ei franceza.

Urmărește-ne pe Google News