Ionuț Moșteanu anunță că USR va face tot posibilul să blocheze în Parlament planul pus la cale de PSD și PNL, în opinia lui, Klaus Iohannis fiind „cel mai absent președinte din istoria României”.

„PNL şi PSD pregătesc o lege specială pentru Klaus Iohannis. Vor să prelungească cariera politică a preşedintelui, care i-a trădat de atâtea ori pe români. După două mandate în care Klaus Iohannis a fost cel mai absent preşedinte din istoria României, PNL, cu mâna PSD, îi mai dă o şansă. Îi pregătesc lui Iohannis un loc în Parlament. Sunt patru legi electorale pe circuit la Senat, iar ei vor să depună un amendament la una dintre legi care să îi permită lui Klaus Iohannis să candideze, deşi este în continuare preşedintele ţării”, spune Ionuţ Moşteanu.

Liderul deputaților USR, apel către PNL și PSD, în cazul lui Klaus Iohannis

Liderul deputaților USR i-a transmis, totodată, un mesaj ferm lui Klaus Iohannis, pe care îl sfătuiește să renunțe la cariera politică.

„Fac un apel către cei doi preşedinţi ai PNL şi PSD: renunţaţi imediat la acest plan. În cazul în care aleg să continue, USR va folosi toate mijloacele legale pentru a-i bloca în Parlament. Klaus Iohannis, e timpul să te pensionezi. Ai făcut prea mult rău României”, mai afirmă Ionuţ Moșteanu.

Urmărește-ne pe Google News