DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

IPS Teodosie, noi afirmații controversate: Bolile psihice ale copiilor au legătură strânsă cu păcatele părinților

« Înapoi la articol

Comentarii (21)

croco601   •   18.08.2024, 23:10

Eu zic să nu-l stârnim... Toiagul pare periculos!

HqKx131   •   18.08.2024, 23:08

Fiecare cu păcatele lui.cine suntem noi să judecăm?

HOPAHPO   •   18.08.2024, 22:55

Suntem contrariati de promovarea ce se face pentru acest pacatos .Credem ca cei care trebuie sa ia masurile cuvenite in aceasta situatie , nu au facut nimic .Prezenta acestiu *** popa in presa si la radio face mai mult rau decat o bomba de a lui Putin . Tampeniile pe care le spune sunt luate de bune de anumite persoane mai slab de inger si cu mai putina inteligenta. Daca parinti cred ca sunt de vina pentru bolile copiilor , atunci parintii acesti *** , sigur ard in iad .Cum nu se sesizeaza nimeni ca un post de radio transmite asemenea prostii ? Dupa ce a pacalit mii de oameni care s au dus la biserica si i au dat bani , pe care el le a folosit sa si cumpere masini si calesti , acum acest *** incearca sa spele mintea putina a unor persoane care au probleme medicale cu copii lor . Nesimtirea si ipocrizia fac casa buna cu prea inaltul , ca de prea sfintit nu are nimic .

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Libertador   •   18.08.2024, 22:24

Cu atâta promovare asiduă, personajul ăsta de Ev Mediu o să ajungă încet-încet candidat la președinție, sau în Parlamentul European. Exact ca Becali, o altă creație 100% a presei tabloide. Care e scopul acestor campanii de PR făcute unui fost turnător la Secu, om al Moscovei, și șpăgar de talent? Sminteala și spălarea pe creier a românilor? Mulțumim, dar nu e nevoie, ne descurcăm și singuri... Dar parcă Șpagoveanu ăsta era anchetat pt. corupție, ce s-a întâmplat, a scăpat cu Dojană Arhierească și zburdă în libertate (și în Libertatea)?

sarivisionyahoo.com   •   18.08.2024, 21:43

Chiar nu înțeleg cum de sunt mediatizate bolboroselile acestui om care evident are probleme de ordin psihiatric!Aici presa greșește!

Realist2023   •   18.08.2024, 21:23

Seguitur: parintii lui trebuie sa fi fost mari pacatosi !!

CupsaAurelian   •   18.08.2024, 21:11

Doctrina ortodoxista vindeca orice, numai o minte ingusta nu!

Demradulescu   •   18.08.2024, 21:09

Părinte,dă-mi voie să am altă părere;medicina spune că pot apărea probleme fătului dacă viitorii părinți sunt în momentul procreării beți sau drogați.Asta îmi aduce aminte de Bulă care o întreabă pe mă-sa de ce este el negru atâta timp cât tatăl lui e alb,la care maman îi spune,dacă ai ști ce a fost în noaptea aceea acolo,zi merci că nu latri.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close