Din vara trecută, când îi ajutam pe părinţii Isabelei să o poată lua din clinica de la Viena, unde fetiţa tocmai fusese operată pentru o malformaţie gravă a inimii, lucrurile au mers destul de bine pentru micuţa Isabel Codrea din Bucureşti. Cu medicamente, cu lăptic, cu vaccinuri, fetiţa a reuşit să treacă de primul an de viaţă, ba chiar şi de emoţiile botezului, unde până şi preotul s-a mirat de cât de mult poate să râdă un bebeluş în asemenea situaţie. Ba, fascinată de crucea şi de sticluţa cu mir ale acestuia, a întins mânuţa după ele, vrând să le ia acasă.
Acum însă, timpul iar îi zoreşte pe tinerii părinţi ai Isabelei. Le-a sosit vestea că, la mijlocul lunii iunie, trebuie să meargă din nou la Viena, la doamna doctor care a operat-o pe Isabel. De data asta, la un control absolut necesar, înainte de a se face pregătirile pentru cea de-a doua operaţie de care fetiţa are nevoie. Dar costul controlului este de 500 de euro, la care se adaugă biletele de avion pentru Isabel şi pentru unul dintre părinţi şi încă altele, mai mărunte, dar multe.
În total, aproximativ 900 de euro, sumă ce constituie iarăşi o mare cumpănă pentru familia Isabelei. Poate reuşim să-i ajutăm să treacă şi peste aceasta!

Urmărește-ne pe Google News