Până acum, Mutu, care are un salariu stagional de 2.000.000 de euro, locuia cu chirie – peste 5.000 de euro pe lună. Blocul se afla într-o curte lungă şi îngustă, fără spaţiu de joacă pentru copii, într-o zonă rezidenţială, dar periferică. Un apartament precum cel în care stătea familia Mutu era evaluat la peste 1.500.000 de euro.

Stătea la periferie

“Dădea bani mulţi pe ceva care nu era al lui”, spun apropiaţii lui Adi. El se va muta acum într-o casă cu o suprafaţă de 4 ori mai mare. “Familia s-a mărit. Sunt Adriana, care face trei ani pe 11 iunie, Maia, care face un an pe 16 mai, este şi bona. Plus părinţii, care mă vizitează azi. Mama, de exemplu, dacă voia să se plimbe, făcea o oră până în oraş”, explică Mutu. Pe Via Bolognese, familia “Briliantului” avea un spaţiu locativ de doar 200 metri pătraţi.

Pentru a-şi găsi o altă casă, mai spaţioasă, fotbalistul a apelat la Marco Poli, care are peste 1.000 de apartamente şi case. Noul domiciliu al familiei Mutu se află în centrul istoric al Florenţei şi îl va costa pe “Briliant” circa 3.500.000 de euro. “Avea de gând să se mute mai devreme, însă acum a găsit zona perfectă. Şi vorba aceea, schimbă locul, schimbă şi norocul. Să dea goluri cu Serbia şi cu Austria, în preliminariile pentru Mondiale”, afirmă apropiaţii lui Mutu.

Urmărește-ne pe Google News