În imagini se vede cum bărbatul traversează strada pe trecerea de pietoni, în momentul în care un autobuz virează la stânga și îl acroșează.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că un autobuz condus dinspre strada Prutului către strada Obor, condus de un șofer de 51 de ani, din Săgeata, a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 38 de ani, din Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea străzii”, a transmis IPJ Buzău.

Pietonul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, cu răni care nu îi pun viața în pericol.

Directorul Trans Bus Buzău, Gică Toader, susține – după ce a urmărit imaginile de pe camerele autobuzului – că pietonul a traversat strada pe culoarea roșie a semaforului în timp ce își număra banii.

„Am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere din autobuz. Autobuzul a plecat pe culoarea verde a semaforului, a virat la stânga. Pietonul a traversat pe culoarea roșie a semaforului, numărând banii ce-i avea în mână în timp ce era pe trecere. Nu s-a asigurat în niciun fel, trecând pe culoarea roșie!”, a precizat Gică Toader.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea accidentului.

Urmărește-ne pe Google News