DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Israelul a ridicat interdicția vânzării de alimente în Gaza, însă mâncarea e un lux pentru palestinieni: „Am cumpărat două ouă pentru 5 dolari”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

Gina.Lolobrigida   •   31.05.2024, 17:52

Vrajitorii au tras ceva pe nas de la prepararea leacurilor si nu mai stiu ce vorbesc. Pentru oamenii inca lucizi, de peste 70 de ani palestinienii au trait ca in iad, au fost supusi discriminarii, au fost ucisi, inchisi daca au incercat sa protesteze, proprietatile lir din Israel, dar si din palestina de azi, furate, au fost abzati continuu nu numai de autoritati, dar si de cei asezati de israelieni pe proprietatile detinute de ei cu acte in regula. Au fost fortati sa emigreze. In gaza si cisiordania, astazi, casele lor sunt distruse, constructii civile precum spitalele sunt vandalizate, apa potabila, electricitate si combustibilii lipsesc din cauza asediului impus de israel. Copiii sunt ucisi de soldati idf daca sunt prinsi ca se joaca pe strada in cisiordania. Absolut totul constituie crime impotriva umanitatii. Tunele? Hamas? Cine a definit hamas ca grupare terorista, cand si de ce? Inseamna ca teroristi radicali au fost si revolutionarii din sec 18 si 19, pe care ii sarbatorim azi.

TheWizardOfOz   •   31.05.2024, 13:09

Vai, săracii arabi...n-au bani să-și cumpere mâncare. Dar bani să construiască tuneluri din Gaza până în Egipt au? Dar bani de rachete cu care să atace Statul Israel au? Dar bani de arme cu care să ucidă și să răpească civili israelieni au? Dacă n-au poate-i ajută frații lor din Iran (via Moscova).

croco601   •   31.05.2024, 12:31

Știam de la dl. Hagari (păstrătorul calendarului sfânt) că Israelul face tot posibilul să sprijine civilii din Gaza. Acum, după 7 luni, aflăm că vânzarea de alimente către Gaza era interzisă?!!! Rog trimiteți informația și purtătorilor de cuvânt ai lui Netanyahu în România, d-na Cileacu & co, care cred că Hamas se află încă în kibuțul Be'eri arzând copiii decapitați în cuptor.

DanielDand   •   31.05.2024, 12:15

Bataie da joc din partea Israelului si SUA doua tari exterminatoare mai in special SUA care vrea sa distruga RUSIA si OCCIDENTUL prin razboiul Ucrainei Sua trebuia gonita din Occident si din tarile Arabe este o tara exterminatoare vcare face numai razboaie si infometare pe unde au ajuns

    TheWizardOfOz   •   31.05.2024, 13:01

    DanielDand   •  31.05.2024, 12:15

    Bataie da joc din partea Israelului si SUA doua tari exterminatoare mai in special SUA care vrea sa distruga RUSIA si OCCIDENTUL prin razboiul Ucrainei Sua trebuia gonita din Occident si din tarile Arabe este o tara exterminatoare vcare face numai razboaie si infometare pe unde au ajuns

    Nu mai bine lăsați voi, rusofilii, Ucraina în pace și o să vezi că n-o să mai fie nici un război?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close