DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Israelul îi acuză pe premierii Spaniei şi Belgiei că „susţin terorismul”, după ce aceștia au condamnat „uciderea fără discernământ a palestinienilor din Gaza”

« Înapoi la articol

Comentarii (20)

Alex.59   •   25.11.2023, 00:40

Cu cât e mai încrâncenat și durează mai mult războiul, cu atât mai multe țări îi vor condamna pe combatanții din ambele tabere... 🙄

Narcisu   •   25.11.2023, 00:17

Până la urmă acesta este adevărul ,terminați cu genocidul asupra populației palestiniene nevinovați ...

Anaximene   •   24.11.2023, 23:39

E penibil, pur si simplu penibil, oare 🇮🇱 socoate ca morții din 7 oct (pe care ar fi trebuit sa-i apere si acum stim ca au fost avertismente f serioase) îi permit sa faca GENOCID in Gaza ? Oare guv.🇮🇱 nu intelege ce inseamna GENOCID? Deja au ucis 10x mai mult decat au pierdut ei, din care aproape ½ copii, nu e destul ?

MAMIRA   •   24.11.2023, 23:32

Asta demonstreaza ca Israelul pierde chiar si sustinerea statelor europene care isi permit o politica independenta, bazata pe principii. Oricine denunta raspunsul disproportionat care a dus la uciderea a mii de copii si femei nevinovate este catalogat de Israel drept "terorist". Papa a declarat ca nu mai este vorba de un razboi ci este vorba de un act de terorism practicat de ambele parti.

Frumosul1   •   24.11.2023, 23:11

Ar trebui sa se formeze in Palestina o forță de mediere formată din soldați chiar și musulmani care sa mențină pacea între ei între palestinieni și israelieni cu Hamas șefii au miliarde de dolari iar acum toata lumea care i susține în Palestina au rămas fără case și mâncare este haos acolo

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close