„Am auzit despre această reclamaţie verbală de la alţi vecini, pentru că nu există un document scris în acest sens. Toate aceste cărţi nu deranjează, pentru că o parte se află pe casa scării, la ultimul etaj, acolo unde se află şi apartamentul meu. Dacă va trebui să le mut de acolo, mă voi conforma şi voi respecta prevederile legale“, a spus istoricul.
El are acum o colecţie de aproximativ 20.000 de volume, o parte fiind în biblioteca din apartamentul său, iar restul pe casa scării sau pe terasa blocului. Numărul cărţilor a fost mult mai mare, însă pe unele le-a donat, în special pe cele care nu aveau o temă legată de istorie, de care el este pasionat.
„Unele cărţi le-am cumpărat, pe altele le-am primit ca donaţie. De exemplu, am cumpărat biblioteca fostului meu profesor de fizică, circa 10.000 de volume, însă le-am păstrat doar pe cele care au ca tematică istoria, deoarece asta mă pasionează”, a explicat deveanul.
Zilele trecute, el a postat un mesaj pe pagina sa de socializare în care susţinea, în glumă, că vecinilor le este teamă că blocul s-ar putea prăbuşi din cauza cărţilor, iar de aici subiectul a luat amploare.
Rezultate Alegeri SUA – cine va fi noul președinte al Americii!
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro
bog53dan • 27.02.2024, 07:09
Toata stima pentru domnul profesor dar spatiile comune nu sunt locuri de depozitare a orice fel de bunuri proprii. Daca membrii asociatiei de locatari ar fi fost de acord cu ocuparea acestor spatii de catre un locatar atunci acesta trebuia sa fie pus sa plateasca cota parte pentru spatiul ocupat.