Doi martori ar fi încercat să îi acorde primul ajutor femeii care a fost lovită în inimă de pește, apoi, ea a fost dusă la un centru medical.

James Colston, care a înființat o agenție de turism împreună cu Giulia Manfrini, spune, într-o postare pe Instagram: „Și cu eforturile curajoase ale partenerului ei, ale personalului stațiunii și ale medicilor, Giulia nu a putut fi salvată”.


https://twitter.com/SintextoMX/status/1848448439627223152?ref_src=twsrc%5Etfw 

„Informațiile pe care le-am primit de la șeful districtului Siberut de sud-vest au fost că a avut loc un accident cu un cetățean italian în timp ce făcea surf. În mod neașteptat, un pește-spadă a sărit spre Manfrini și a lovit-o direct în piept”, a declarat Lahmudin Siregar, șeful interimar al Agenției regionale de gestionare a dezastrelor din Insulele Mentawai (BPBD), pentru agenția de presă Antara.

Colston spune că fosta sa colegă a suferit „un accident ciudat”, adăugând: „noi credem că ea a murit făcând ceea ce iubea, într-un loc pe care îl iubea. Giulia a fost sufletul acestei companii, iar entuziasmul ei molipsitor pentru surf, zăpadă și viață va fi ținut minte de toți cei care au intrat în contact cu ea”.

Fabio Giulivi, primarul orașului natal al lui Manfrini, Venaria Reale, a declarat că vestea morții ei i-a luat prin surprindere și i-a șocat pe toți.

„Ne face să ne simțim neputincioși în fața tragediei care i-a luat viața prematur”.

El a adăugat că surfingul și deschiderea unei agenții de turism au fost visul ei.

Cercetările anterioare au sugerat că atacurile peștelui-spadă sunt rare, dar pot fi periculoase atunci când sunt provocate.

Urmărește-ne pe Google News