Marina Regia Residence un complex hotelier de 5 stele caută un Șef Bucătar. Ai nevoie de experiență în pozițiile de șef bucătar sau sous chef și cu vechime în activitatea serviciilor din restaurante în care a aplicat formele și sistemele de servire a preparatelor către consumatori. Compania oferă un mediu de lucru plăcut, salariu motivant, transport asigurat, oportunitatea de dezvoltare profesională. Aplică aici.
Cafina angajează un Cofetar, cu program full-time în București. Este nevoie să îndeplinești cu profesionalism cerintele postului, să ai deosebita grijă în prepararea produselor și să iți dorești să fii mereu mai bun. Compania se angajează să ofere un salariu foarte motivant și condiții de lucru foarte bune. Aplică pe eJobs.
Donut Studio își mărește echipa cu un Patiser Șef. Pentru a te califica, este nevoie să fii pasionat de patiserie și cofetătrie, să ai spirit de inovație, îndemanare, simt estetic, atitudine pozitivă și bune abilități de comunicare. Responsabilitățile tale vor fi: prepararea de produse de patiserie finite și asigurarea respectării rețetelor, aplicarea și pregătirea pentru comercializare a produselor, coordonarea muncii în echipă. Vei avea parte de un pachet salarial competitiv și posibilitatea de a inova și de a lucra cu un produs nou pe piața din București. Click aici pentru mai multe detalii.
Bistro Mon Cheri este în căutarea unui Bucatar șef/ Bucatar coordonator. Este nevoie să ai obligatoriu experiență practică dobandită în domeniu, temeinice cunoștințe în arta culinară, să fii o persoana proactivă, un bun administrator, să fii disponibil pentru program prelungit. Vei fi responsabil de urmatoarele: coordonarea bucătăriei, stabilirea metodelor de preparare, identificarea metodelor de scădere a costurilor, inventariere. Compania ofera salariu motivant. Iți poți înscrie CV-ul aici.
Ramada Hotel Constanța angajează un Bucătar. Pentru a aplica în cadrul postului trebuie să fii disponibil pentru a lucra în ture, să fii o persoana dinamică, să ai o diplomă de absolvire a unei școli de calificare în domeniu și experiență de minim 1 an. Te vei ocupa de menținerea standardelor de igienă și calitate, respectarea timpului de execuție a preparatelor, montarea preparatelor pentru servire și realizarea elementelor estetice, păstrarea în condiții adecvate a ustensilelor și a aparaturii, verificarea și respectarea zilnică a fișei de producție. Poți afla mai multe detalii aici.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro