„Când am fost diagnosticată şi trebuia să mă hotărăsc la ce metodă de tratament sa apelez, m-am tot gândit ce-ar trebui să schimb la viaţa mea. Şi am ajuns la concluzia că nu îmi acord timp mie deloc, astfel că am început să ies mai mult cu prietenii, să văd piese de teatru, să mă preocup de mine. Mă gândesc mult mai des la oamenii din jurul meu pe care-i simt alături şi multumesc mai des pentru toate lucrurile bune care mi se întâmplă. Aşa m-am vindecat de cancer!” a declarat Iulia Frăţilă, precizând că a eliminat aproape complet carnea din alimentaţie, deoarece soţul ei este vegetarian şi acest regim alimentar de viaţă l-a transformat.

„Soţul meu nu e niciodată stresat, el mă învaţă să nu-mi fie frică să spun ce părere am cu adevărat. Mereu încercam să mă pliez pe dorinţele celor din jur. Până să mă căsătoresc, mama îmi guverna existenţa pas cu pas. Când a apărut soţul meu în viaţa mea, i-a spus mamei să mă lase să vorbesc, să spun ce simt. Mie mi se părea lipsit de delicateţe. Am schimbat şi asta, mi-e mult mai bine aşa”, a adăugat aceasta.

 
 

Urmărește-ne pe Google News