Iuliana şi asociata ei, Car­­men Barbu, şi-au do­rit ca no­ul restaurant să fie i­dentic, în interior, cu pri­­mul. Aşa că au luat dru­mul Chinei pentru a cum­­păra mobilier şi ta­câmuri. Însă nu le-a lăsat inima şi au comandat şi nişte elemente de decor care vor face diferenţa între cele două localuri. 

„Noutăţile sunt acvariile imense care vor trona pe doi dintre pe­reţi şi sca­u­nele în formă de trăsură. O zi întreagă am umblat după o firmă ca­re să ni le tri-mită în România, dar a meritat. În total, am cheltuit 70.000 de euro”, spu­ne Iuliana.

Din China, un­de a stat o săptă­mână, Iu­liana s-a întors şi cu câ­teva reţete de mân­că­ruri asiatice, pe care vrea să le servească în no­ul local, care va fi i­na­u­gurat în luna noiembrie în mall-ul Liberty, din cartierul bucureştean Ra­­h­ova.

Urmărește-ne pe Google News