Polițiștii au fost anunțați de jaf, la 112, chiar de către angajata casei de schimb valutar, care nu a apucat să apese butonul de panică, iar oamenii legii au sosit imediat la fața locului pentru a face cercetări, relatează Opinia Timișoarei, care precizează și locul unde s-a desfășurat incidentul: strada Craiului, în apropiere de Piata Victoriei.

Individul a așteptat momentul în care angajata a ieșit din zona securizată a casei de schimb și atunci a pătruns în interior, sustrăgând suma de bani, după care a plecat.

Acum, mai ales că nu era mascat, politistii vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, în speranta că le vor oferi indicii importante care să îi ducă pe urmele acestuia, potrivit sursei citate.

Un alt jaf, tot la o casă de schimb valutar din Timişoara, a avut loc și anul trecut, cu două zile de Crăciun. Atunci, hoţii ar fi plecat cu 150.000 de euro.

Astăzi, poliţiştii constănţeni au reuşit să-l prindă pe autorul jafului de la sala de jocuri de noroc din comuna constănţeană 23 August, comis în urmă cu aproximativ o lună. Suspectul în acest caz este un tânăr în vârstă de 18 ani.

FOTO & VIDEO: opiniatimisoarei.ro


Citește și:

Jaf ca-n filme la o sală de jocuri din localitatea 23 August din Constanța. Hoțul a întrerupt curentul, înainte de a da lovitura

Primăria Timişoara, amendată cu 15.000 de lei. Ce nereguli au găsit comisarii Gărzii de Mediu în oraș

VIDEO – Scene incredibile! Bătaie între o infirmieră şi un paznic, pe holul Spitalului Judeţean din Timişoara


 

Urmărește-ne pe Google News