„Nu mă ascund de asta. Am fost cu siguranţă sceptic faţă de Donald Trump în 2016. Dar preşedintele Trump a fost un mare preşedinte şi mi-a schimbat părerea”, a spus Vance.

„El a livrat acea pace şi prosperitate”, a adăugat acesta.

Vance a spus în 2016 şi 2017 că Trump a fost „heroină culturală” şi „doar un alt opioid” pentru America Centrală. De altfel, Vance l-a numit cândva pe Trump un „dezastru moral”, „reprobabil” şi posibil „Hitler al Americii”.

„Am crezut în minciunile şi denaturările mass-media. Am crezut în această idee că el va fi cumva atât de diferit, o ameninţare teribilă la adresa democraţiei. A fost o glumă”, a spus Vance.

Vance a susţinut că scepticismul său anterior ar putea fi un avantaj. 

„Am spus unele lucruri rele despre Donald Trump acum 10 ani. Pot prezenta un argument bun poporului american, oamenilor care ar fi putut fi sceptici cu privire la preşedinte în 2016, care ar putea fi sceptici acum, că am văzut rezultatele”, a adăugat Vance.

Biden spune că Vance e o „clonă” a lui Trump

James David Vance, un senator republican de Ohio, este alegerea lui Donald Trump ca vicepreședinte în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale din 5 noiembrie. Cunoscut ca JD Vance, acest politician în vârstă de 39 de ani este considerat un posibil vicepreședinte „maleabil” după ce inițial l-a catalogat pe Trump drept „Hitler al Americii”.

Președintele american Joe Biden a declarat presei, înainte de a zbura spre Las Vegas, despre alegerea lui JD Vance de către Trump ca partener de cursă că acesta este „o clonă a lui Trump în ceea ce priveşte problemele”.

Urmărește-ne pe Google News