Proprietatea luxoasă din Beverly Hills a ajuns joi pe site-urile de specialitate, la câteva luni după ce au început zvonurile potrivit cărora cuplul, care va divorța, vinde vila la doar un an după ce a cumpărat-o pentru aproape 61 de milioane de dolari. 

Proprietatea se află într-o comunitate închisă, se întinde pe o suprafață de 3.500 de metri pătrați și include un teren de sport interior cu o sală de sport și o sală de jocuri adiacente.

Construită în 2000, casa are 12 dormitoare și 24 de băi. Proprietatea de mărimea unei stațiuni are facilitățile pe măsură, inclusiv o piscină în formă de V cu vedere la dealurile din jur, o casă de oaspeți separată, cu două dormitoare și un penthouse de oaspeți de 464 de metri pătrați. 

Printre dotări se mai numără o piscină, o zonă SPA la interior subterană, 80 de locuri de parcare, dintre care 12 acoperite.

Imaginile din lista casei arată că Lopez și Affleck și-au petrecut anul renovând interiorul locuinței. Acum există o sufragerie generoasă, vopsită în verde, podele din lemn de esență tare și mochetă peste podeaua rece din piatră lustruită. 

Vedele, care s-au căsătorit în 2022, la aproximativ 20 de ani după ce și-au anulat logodna la începutul anilor 2000, au achiziționat conacul în 2023.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News