De regulă, în astfel de cazuri, jucătorii de hochei sunt sancționați fie cu eliminare de 2+2 minute pentru durități, fie cu 5 5+20 de minute și pedeapsă de meci, în cazul în care există și lovituri la cap.

La scurt timp de la incident, poliția a reținut doi dintre jucători, sub acuzația că „dețin pașapoarte străine și ar putea încerca să scape de justiție”. Unul dintre cei reținuți este omul de afaceri Evgheni Potaskuev, care, anterior meciului, „a călătorit în Thailanda pentru perioade lungi de timp”.

Potrivit autorităților ruse, jucătorii amatori de hochei riscă acum până la șapte ani de închisoare.

Între echipa de antreprenori locali și cea a ofițerilor FSB au mai existat tensiuni și în timpul unui meci de hochei din primăvară. Atunci, din cauza violențelor, meciul a fost oprit, iar în luna iunie, a fost deschis un dosar penal împotriva jucătorilor afaceriștilor. Aceștia au fost acuzați de „huliganism comis de un grup de persoane prin conspirație anterioară și rezistența la oficiali guvernamentali”. Trei dintre jucători afaceriști au semnat un angajament scris că nu vor părăsi orașul.

Urmărește-ne pe Google News