DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Procesul lui Vlad Pascu | Judecătoarea, către mama Robertei, tânăra moartă în accident: „Ați fost la înmormântarea acesteia?”

« Înapoi la articol

Comentarii (52)

Vruum   •   09.05.2024, 16:35

Cred că în casa judecătoarei plouă zdravăn, din cauza foarte multor țigle lipsă de pe acoperiș. Deși primește suficienți bani pentru... munca prestată, ca să- repare mansarda. Rușine stat mafiot român!

adriann_   •   09.05.2024, 16:20

Fiecare zi in care aceasta femeie mai este judecator reprezinta un scuipat pe obrazurile judecatorilor cinstiti si competenti din Romania. Totusi oamenii astia au reprezentanti alesi in CSM, trebuie sa intreprinda ceva concret. E imposibil sa nu-si dea seama de daunele uriase de imagine pe care numita Ancuța Popoviciu le aduce magistratilor din ROmania...

Cetateanou   •   09.05.2024, 16:03

Cautati imaginile de la locul accidentului de pe camera de la UM. Vizualizati cu incetinitorul si se vede clar ca tinerii erau in afara carosabilului si ca *** a intrat peste ei. INCADRAREA LA OMOR CALIFICAT este singura solutie indiferent de ce balmajesc avocatii *** si ce pricepe JUDECATOAREA AROGANTA SI LIPSITA DE PROFESIONALISM, APARATA DE *** CSM. De fapt asta este imaginea mafiei Constantene pe care statul PSDNL o apara!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Lauruco   •   09.05.2024, 16:00

Eu nu sunt capabil să înțeleg relevanta acestei întrebări. Cum ar putea afecta prezența mamei la înmormântare derularea acestui proces? Dacă e să ne bazăm pe logică, alte organe competente au decis că fata este moartă, și sunt sigur că probele alea sunt la dosar. Deci a fost pusă o persoană fără logică să judece un dosar care pare destul de ușor, la prima vedere: un tânăr sub influența drogurilor a condus cu viteză și a ucis și rănit 5 persoane. Procesul ăsta ar fi trebuit să se termine în două săptămâni. Băiatul poate a greșit, dar trebuie să își primească pedeapsa . Că s-a demonstrat că nu e la prima abatere, e un factor agravant și ar trebuii să stea mai mult la pușcărie.

Crisss73   •   09.05.2024, 15:55

Criminalul închis pe viață, fără drept de apel iar "judecatoarea" (cum *** a ajuns ea în funcția asta, nu știu, cu toate ca sunt 2 metode: ***, care sunt la putere în România), închisă și ea la 10 ani de pușcărie, nu mi se pare normal sa plătim noi pt ea.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Aurelian36   •   09.05.2024, 15:42

D na judecător o fi primit ceva de la familia lui Vlad Pascu de tine cu el. A ucis 2 persoane și a mai rănit 3. 20 de ani închisoare de fiecare victimă trebuie. Și Dna judecătoare trebuia trasă și dansa la răspundere,sanctionata ca sa nu se mai creadă că dansa are alt Dumnezeu

Noel   •   09.05.2024, 15:21

Poate este o obligație profesională ,dar modul în care formulează întrebările arată o lipsă de empatie fantastică !!! Nu vă supărați ,dar nici imparțiale nu par a fi !!! Nu ai cum să nu respecți durerea sfâșietoare pe care o trăiesc acești părinți !!! La ce întrebări incomode a trebuit să răspundă copil "de bani gata " , care a distrus atâtea destine ?!!! Avocații lui ...trebuie să nu crezi nici în Rai nici în Iad ca să aperi un asemenea element !!!

tomitan   •   09.05.2024, 15:17

Eu as inchide facultatile de drept.Băgăm limba engleza ca limba de lucru in tribunale si aducem fortă de muncă din afară.Numai *** si corupti au scos aceste facultati de drept in România.Tribunalele au ajuns sa fie pline de *** functionali ,ce sa mai vorbim de lacheii politicienilor care se perindă pe la CCR,DNA DIICOT etc. PS. Dacă inainte de '89 militienii erau considerati tâmpii acestri țări,magistratii au ajuns sa umple cu succes golul lasat de acestia dupa caderea comunismului.Dacă le priviti fetele celor din CSM o sa observati cu mirare ca nu este nicio diferenta cu Biroul Politic al lui Nea Nicu,seamana toti cu Bobu,Postelnicu,Gainușe etc.Vi se pare ca Baltag,Mateescu ,Savonea,Scutea etc *** decat Emil Bobu sau Maria Bobu?Toti niste *** cu mâinile pătate de sangele tinerilor care au decedat. PS.Emil Bobu :strungar,Stefan Gheorghiu,procutor,Secretar PCR.Maria Bobu: 4 clase,Drept la FF ,Min Justitiei.Acesta este calapodul justitiei române.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

AndreyRlz   •   09.05.2024, 15:04

Eu nu am înțeles totuși ce s au întâmplat cu boscheții care zic ei ca erau pe marginea drumului ca acum nu se mai vede niciunul doar pământ, au fost defrișări pe urma sau cum?

    hurricane   •   09.05.2024, 16:39

    AndreyRlz   •  09.05.2024, 15:04

    Eu nu am înțeles totuși ce s au întâmplat cu boscheții care zic ei ca erau pe marginea drumului ca acum nu se mai vede niciunul doar pământ, au fost defrișări pe urma sau cum?

    ati uitat ca dupa accidentul facut de baiatul fostului sef FRF aparuse un semn de circulatie peste noapte, acum baiatul ii in sanatoru bine mersi, si a nu uit celalalt sofer era drogat nu el. cazurile sunt similare numai ca unul a reusit sa fuga din tara cu ajutorul medicilor care ia pus la dispozitie si avion smurd platit de noi sa fuga

AndreyRlz   •   09.05.2024, 15:01

Incredibil, judecătoarea tot nu înțelege ce s a întâmplat de fapt

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close