Alte decrete semnate de șeful statului îi vizează pe următorii magistraţi: Ioan Foltean – judecător la Tribunalul Arad (pensionare), Liliana Şodinca – judecător la Tribunalul Arad (pensionare), Graţiela-Monica Constantin – judecător la Curtea de Apel Bucureşti (pensionare), Mariana Burlacu – judecător la Tribunalul Ialomiţa (pensionare), Aurica Hodel – judecător la Tribunalul Călăraşi (pensionare), Georgeta Ilaş – judecător la Tribunalul Suceava (pensionare), Daniela Liliana Lazăr – judecător la Judecătoria Mangalia (pensionare), Ioan Vişa – judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Mediaş (pensionare), Cătălin Adrian Paraschiv – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti (pensionare, la data de 15 iunie 2018), Didina Dănăilă Burlacu – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, delegată la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (pensionare), Emiliea Elena Gavadia – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, delegată la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (pensionare).
Numele Vioricări Costiniu este legat de mai multe dosare celebre în justiție, precum Dan Voiculescu și Sorin Oprescu.
Condamnat, definitiv, la zece ani de închisoare, cu executare, pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare, Dan Voiculescu a promovat, în instanță, mai multe căi extraordinare de atac. O singură contestație în anulare a fost admisă de principiu, de un complet format din Dan Lupașcu, considerat “un dinozaur” al Justiției din România și Viorica Costiniu, soția judecătorului Florin Costiniu, condamnat în dosarul senatorului Cătălin Voicu.
Atunci când s-a trecut la judecarea, pe fond, a contestației în anulare a lui Voiculescu, locul judecătoarei Viorica Costiniu a fost luat de Isabelle Tocan. Aceasta s-a opus admiterii contestației, astfel că noul complet, format din Tocan și Lupașcu, nu a putut lua o decizie, scorul fiind de 1 – 1. În această situație s-a decis formarea unui complet de divergență, adică a unuia format din trei judecători.
În 2010, omul de afaceri băcăuan Costel Căşuneanu, cercetat în acelaşi dosar cu senatorul PSD Cătălin Voicu, a încercat să cumpere cu 200.000 de euro influenţa judecătorului Florin Costiniu, soțul Vioricăi Costiniu, de la instanţa supremă, pentru a câştiga un contract de 500.000 de euro de la Compania Naţională de Drumuri.