Potrivit companiei importatoare, juninca „Charisma” provine dintr-un pedigree excepțional: renumitul taur importat din Irlanda, „Mr. Jasper”. „Charisma” este crescută în Șieu Sfântu, este îngrijită conform standardelor bio și este monitorizată prin GPS, asigurând o trasabilitate completă.

Conceptul „Nose to Tail”

În ceea ce privește kiturile exclusiviste de carne de vită, compania a implementat conceptul „Nose to Tail”, care utilizează fiecare parte a animalului. Săptămânal, carnea unei juninci valoroase va fi oferită în astfel de kituri exclusiviste.

Kiturile includ rețete gourmet, create de chefi renumiți din București, împreună cu ingredientele necesare pentru gătire. Ambalajul acestor kituri este, de asemenea, ecologic. Este făcut din hârtie, sticlă și gheață carbonică, pentru păstrarea prospețimii produselor.

Disponibilitatea este limitată

Produsele vor fi disponibile doar pentru clienții din București și împrejurimi, asigurând livrare rapidă și condiții optime de păstrare.

Conform companiei, 90% din carnea junincii „Charisma” a fost deja rezervată. Asta, deși kiturile sunt disponibile spre vânzare începând cu luna noiembrie a anului 2024.

Urmărește-ne pe Google News