În urma examenelor toxicologice făcute la IML, s-a descoperit că sângele Elenei Pârvulescu, cea care i-a dat viaţă jurnalistei, avea o alcoolemie de 2,03 grame la mie, fapt care demonstrează că femeia băuse zdravăn. Anchetatorii au motive să creadă că biata femeie a fost ucisă la scurt timp după ce fusese îndopată cu alcoolul pe care organismul nu reuşise să-l elimine. Şi sângele criminalei avea o îmbibaţie de 0,85 grame la mie. În aceste condiţii, se conturează două ipoteze ale crimei urmate de sinuciderea asasinei.

Şi ziarista asasină băuse

Fie mama şi fiica au băut împreună, s-au certat şi s-a ajuns la omor, fie ziarista şi-a îmbătat premeditat mama pentru a o aduce într-o stare de semiconştienţă înainte de a o suprima. Se presupune şi că ucigaşa şi-a făcut curaj cu câteva pahare înainte de crimă.
La data de 6 iulie, trupul Cristinei Verona, despre care se spune că eşecurile sentimentale au aruncat- o în braţele unei celebre prezentatoare TV, şi cel al mamei sale, Elena Pârvulescu, au fost descoperite în apartamentul din Primăverii al jurnalistei. Bătrâna fusese sufocată cu o pernă, iar fiica sa se spânzurase în baie.

Urmărește-ne pe Google News