Aici sunt promovați doi medici specializați în chirurgie estetică, între care este și un italian. Însă nici Piero Fullone, nici Iris Moscovici nu figurează în Registrul național al medicilor care au drept de liberă practică în România.

Pe Facebook găsim un dentist din Italia cu nume identic, Piero Fullone, a cărui imagine seamănă cu cea de pe site-ul clinicii din București. Găsim și un profil cu numele Iris Moscovici, din Haifa, Israel, absolventă a unui liceu privat, care scrie că lucrează la o firmă prezentată drept cea mai mare rețea israeliană din domeniul dentar. La fotografia de profil apare aceeași persoană prezentată drept estetician pe site-ul clinicii din București.

Piero Fullone și Iris Moscovici apar și în ofertele online mai vechi ale altei clinici private.

Colegiul Medicilor din România îi caută acum în bazele de date ale colegiilor județene. Cei doi nu apar nici între cei 143 de medici care au obținut drept de practică temporar în România în ultimii 4 ani.


Citește și:

Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

FOTO | Cum arată sânii unei paciente care spune că a fost operată de falsul medic italian Matteo Politi. Doctorul Radu Ionescu: „Situația acestui impostor este mult mai gravă. Mă refer la mutilările pe care le-a efectuat”

Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, fără studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!

 

 

Urmărește-ne pe Google News