DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

O firmă din Voluntari, cu un singur angajat, prima pe lista Ministerului Finanțelor pentru ajutoare de stat. Câți bani a cerut

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

K476   •   12.09.2024, 19:01

Un pleonasm economic.. o persoana retrasa din activitate, pensionar, care are activitate?!? Deci ii platim pensie speciala, sau civila si militara? Cate pensii ii platim de fapt? Si cum s-a calificat, nubtrebuia sa creeze 2 locuri de munca pt tineri? Ajunge unul pt un pensionar?

HOPAHPO   •   12.09.2024, 13:56

Trebuie sa vedem acea persoana (Voica ) ca avand o capacitate iesita din comun, asemanatoare cu Einstein,daca el singur poate sa faca menegementul riscului si seguritatii la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului și Direcția Generală Impozite și Taxe Locale Sector 3. Eu credeam ca institutul are un menegement foarte bine pus la punc , fiind o institutie unde lucreaza sute de specilaisti . La fel si Directie generala de impozite , unde riscul este la un nivel inalt si nu cred ca o singura persoana poate sa acopere intreg procesul de menegement. Chiar nimeni nu suspecteaza ca este imposibil ca un singur angajat sa faca menegementul la doua institutii de mare interes economic ? Cine este in spatele acestiu individ si cum a fost ales pentru ajutor din partea ministerului de finante ? In fiecare zi citim cazuri de persoane care sunt promovate fara un riguros control , persoane care fac parte din clanuri politice si acumuleaza functii si contracte cu statul

diss1958   •   12.09.2024, 05:09

Nea Pandele și tovarășa Firea să trăiască! Ce mai contează că firma asta practic nu există? La căți bani cheltuiește aiurea acest guvern de incompetenți , deficit bugetar de aproape 8%, ne mai cramponăm de căteva sute de milioane de lei.Pe ei, pe banii lor. Cum adică pe cine? Pe fraierii care își plătesc taxele și impozitele în cea mai săracă și coruptă țară din UE.

sarivisionyahoo.com   •   11.09.2024, 23:30

Ce nebunie! Un singur angajat ,patronul adica....Râsul lumii...Dar cine se ascunde oare in spatele lui?Îngrozitoare coruptie in țara asta putreda!Aci trebuie actionat cu aruncatorul de flacari!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close