„Vicepreşedinta Harris este gata să-l înfrunte pe Donald Trump din nou pe scenă”, a fost mesajul transmis de echipa Kamalei Harris într-un comunicat.

Kamala Harris a acceptat invitația din partea CNN de a participa la o dezbatere pe 23 octombrie, a precizat echipa candidatului democrat.

„Donald Trump nu ar trebui să aibă nicio problemă în a fi de acord cu această dezbatere. Este acelaşi format şi organizare ca dezbaterea CNN la care a participat şi a spus că a câştigat-o în iunie, când i-a lăudat pe moderatori, regulile CNN şi ratingurile”, a declarat Jen OMalley Dillon, şefa echipei de campanie a Kamalei Harris.

Donald Trump nu vrea să o înfrunte din nou pe Kamala Harris: „Nu va exista o a treia dezbatere”

Fostul preşedinte a respins până acum ideea de a-şi înfrunta din nou rivala democrată înainte de alegerile din 5 noiembrie, însă un refuz va conta în lupta strânsă care se duce pentru Casa Albă.

Echipa lui Donald Trump nu a răspuns solicitărilor AFP cu privire la posibilitatea ca acesta să accepte în cele din urmă să participe la o nouă dezbatere televizată.

„Nu va exista o a treia dezbatere”, a declarat candidatul republican la mijlocul lunii septembrie, luând în calcul și dezbaterea televizată pe care a avut-o în iunie cu preşedintele Joe Biden, pe atunci încă candidat la Casa Albă.

Urmărește-ne pe Google News