Harris va fi intervievată de Stephanie Ruhle la Pittsburgh, statul Pennsylvania, la ora locală 19.00 (joi, ora 2.00, ora României). Interviul coincide cu a patra vizită a democratei în zonă de la lansarea campaniei sale. Pennsylvania este un stat-cheie în alegerile americane.

Anunțul MSNBC vine în contextul criticilor legate de faptul că vicepreședinta americană nu a acordat prea multe interviuri în calitate de candidată. Date publicate de Axios și The Telegraph la începutul lunii septembrie au indicat că echipa Harris-Walz a oferit mai puține interviuri decât orice alți candidați din istoria modernă.

De altfel, Kamala Harris și partenerul său de cursă Tim Walz nu au susținut încă o conferință de presă, precizează Axios. În schimb, republicanul Donald Trump a avut trei conferințe, iar partenerul său JD Vance, 12.

Într-o reacție pe rețeaua X, fostul Twitter, la anunțul privind interviul lui Harris pentru MSNBC, JD Vance a precizat: „Acest lucru este în mod legitim patetic pentru o persoană care vrea să fie președinte. Ruhle a susținut-o în mod explicit pe Harris. Ea nu va pune întrebări serioase. Kamala fuge de întrebările grele pentru că nu-și poate apăra activitatea”.

În ultimele săptămâni, Kamala Harris a acordat mai multe interviuri instituțiilor media locale, iar în august a fost intervievată la CNN alături de Tim Walz. Interviul a fost găzduit de Dana Bash și a fost difuzat ca un program special de o oră.

Democrata şi-a apărat atunci ideile despre energie, imigraţie și l-a acuzat pe fostul preşedinte republican Donald Trump că „a divizat naţiunea”. Interviul de la CNN a fost primul de după ce democrata a intrat în cursa electorală în locul actualului președinte Joe Biden.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News