Săptămâna trecută, prințesa de Wales a anunțat într-un videoclip emoționant, alături de membrii familiei sale, că a finalizat chimioterapia. La doar o săptămână după această dezvăluire, s-a confirmat că soția prințului William și-a reluat deja activitățile oficiale.

Conform documentului oficial Court Circular, marți, Kate Middleton a participat la o întâlnire privind Early Years la Castelul Windsor. Aceasta a fost prima sa apariție în Court Circular de la începutul tratamentului său împotriva cancerului. În aceeași zi, prințul de Wales, William, și-a continuat îndatoririle regale, făcând o vizită privată la Regimentul 22 Special Air Service, unde a întâlnit persoane implicate în operațiuni recente.

HELLO! a anunțat că, în perioada următoare, prințesa de Wales va urma un program de lucru mai ușor, care va include întâlniri private și câteva apariții publice în lunile următoare, pe măsură ce își reia gradual îndatoririle publice. Printre evenimentele importante la care va participa se numără serviciul anual de Ziua Comemorării de la Cenotaf, Whitehall, alături de familia regală.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Concertul de Crăciun organizat de prințesă la Westminster Abbey a devenit un punct central al calendarului regal în ultimii ani, iar Kate Middleton a început deja pregătirile împreună cu echipa sa.

La începutul anului, s-a anunțat că prințesa de Wales a suferit o operație abdominală și că nu va reveni la îndatoririle publice până de Paște. Cu toate acestea, pe 22 martie, a confirmat că a fost diagnosticată cu cancer și a început un tratament preventiv prin chimioterapie.

Chiar și în timpul tratamentului, Kate a avut câteva apariții publice, alăturându-se familiei regale în cadrul evenimentului Trooping the Colour din iunie, unde a fost însoțită de soțul său, William, și cei trei copii ai lor.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News