Kate Middleton a participat la o întâlnire organizată de Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales, pe care aceasta o patronează.

În Circulara Cuții nu au fost date detalii despre întâlnire, dar prințesa de Wales s-a concentrat de mulți ani asupra dezvoltării timpurii a copiilor, pe care consilierii au descris-o anterior drept „munca vieții sale”.

În 2021, ea a lansat Centrul Fundației Regale pentru Copilăria Timpurie, iar una dintre inițiativele ei emblematice este campania de conștientizare publică „Shaping Us”, care care ca scop îmbunătățirea înțelegerii colectivă a importanței primilor cinci ani de viață în formarea copiilor.

Prințesa de Wales a anunțat pe 9 septembrie, într-un mesaj video, că a încheiat tratamentul de chimioterapie la care a fost supusă, după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală despre care a vorbit prima dată în luna martie.

Prezentând imagini din viața de familie, Kate Middleton a precizat că ultimele nouă luni au fost o provocare și că intră într-o „nouă fază de recuperare”.

„Deși am terminat chimioterapia, drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai iau câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea”, a transmis prințesa.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News