În loc de carne la rotisor, clientul primește apoi friptură Wagyu proaspăt preparată. Wagyu este o rasă de vaci originară din Japonia, iar carnea, extrem de fragedă, este considerată o adevărată delicatesă.

„Am călătorit mult prin lume, inclusiv Chile, Cuba, Thailanda ori Japonia. După ce am mâncat vită Wagyu la Tokyo, gustul m-a cucerit definitiv. Mi-a venit ideea să prepar un kebab din această carne specială în Germania”, spune Dogan.

„Plătesc peste 200 de euro pentru kilogram”, a explicat patronul fast-food-ului din orașul din landul Renania de Nord-Westfalia.

Nuh Dogan, stânga, alături de un alt bucătar. Foto: Facebook

Toată lumea vorbește despre criză, energie și costul vieții, care a crescut masiv. Cine poate să cheltuiască 29,90 euro pentru un kebab, care ar putea fi chiar „cel mai scump kebab din lume”?

De fapt, e coadă întotdeauna. Toată lumea vrea să încerce, să guste, primesc tot felul de întrebări. Sincer,. va trebui să comand mai multă carne de la furnizorul meu.

Nuh Dogan:

La fast-food e coadă

După ce a gustat produsul, servit cu germeni de soia, sos teriaki și chipsuri, reporterii de la Bild au concluzionat: „Carnea moale ca untul este aproape prea bună pentru a fi mâncată în pâine. Savurați frpitura Wagyu individual cu o furculiță!”.

Pe lângă kebab cu carne, restaurantul de pe Viktoriastraße are și opțiune vegetariană pentru burgeri, aripioare de pui pane, șnițel ori salate.

Foto: captură sat1nrw.de

 
 

Urmărește-ne pe Google News