DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Kelemen Hunor candidează pentru a patra oară la alegerile prezidențiale din România

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

iugavirgil   •   10.09.2024, 08:39

sunt buni banii de la buget folositi de un partid in campanie fara nici o sansa de a da tarii un presedinte .

ctintiri   •   09.09.2024, 19:50

de ce nu candideaza in Hungaria ...???

ctintiri   •   07.09.2024, 20:16

cat sunt de prosti ....voturi pierdute aiurea pe unul care nu are nici o sansa ...in loc sa voteze pe cineva care sa le foloseasca ....

HOPAHPO   •   07.09.2024, 10:18

Kelemen este candidatul la presedentie de vreo 25 de ani. De fiecare data cand sunt alegeri el se propune pentru a candida ,dar fara mult succes. Este ultimul de la coada, dar lui nu ii pasa .Primeste bani pentru publlicitate, deplasari si asa poate sa mai cunoasca si el Romania .Este lamentabil ca unii pot sa se foloseasca de bani de la guvern fara sa fie obligati sa spuna exact ce au facut cu ei .Va dati seama ca daca sunt 15 partide, cel putin jumatate din ele isi propun candidati . Kelemen ar trebui sa si vada de nepotii lui si sa lase pe romani sa si caute un presedinte adevarat .Nu stiu de ce daca le este asa de rau in Romania , nu isi iau caruta si pe aici ti e drumul. In presa internationala apar fel si fel de articole si interviuri despre limitarea drepturilor ungurilor in Romania .Dar de limitarea si practic obligarea romanilor care au ramas in Ungaria nu se spune nimic si statul romanu tace. Cui nu i place mamaliga , sa rabde de foame ...

NicolaeS   •   07.09.2024, 09:02

Oare daca nu s-ar da bani de la buget pentru campanie a mai candida ? Chiar nu-i spune nimeni ca nu are nicio sansa ? In loc sa incerce sa adopte o politica constructiva si sa-si gaseasca aliati politici din timp UDMR umbla dupa cai verzi pe pereti. Se bazeaza de fiecare data pe cele cateva procente ca poate un partid are nevoie de ele si astfel ajung la guvernare. Odios.

K476   •   07.09.2024, 01:32

UDMR e partid cand se dau bani la partide si cand se dau la organizatii etnice, nu mai este partid. M-am saturat de escrocheria aceasta in forma continua de 30 de ani. Chiar nu poate nimeni sa aplice legea? Nici macar nu are numele de Partid, asa cum cere legea.

    Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   09.09.2024, 17:26

    K476   •  07.09.2024, 01:32

    UDMR e partid cand se dau bani la partide si cand se dau la organizatii etnice, nu mai este partid. M-am saturat de escrocheria aceasta in forma continua de 30 de ani. Chiar nu poate nimeni sa aplice legea? Nici macar nu are numele de Partid, asa cum cere legea.

    Alianța pentru Unirea cu Rusia? SOS?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close