DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Kievul susţine că Belarus „masează” trupe la graniţa comună: „Îi avertizăm să nu facă o greşeală tragică”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Nexus   •   26.08.2024, 08:33

S a trezit si dictatorul asta din letargie....cred ca aprimit telefonulrosu de la KREMLIN....... ce sa faca s a conformat.

kkkkkk   •   26.08.2024, 08:22

Fanii serialului ucrainean au făcut alianță cu fanii insula iubirii ,insula șerpilor și alte insule , nora pentru măsa și alte emisiuni . Împreună vor să cucerească belarusul și să l elibereze de sub jugul roșu ...sa fie difuzate și acolo seriale și emisiuni inteligente ,occidentale )))) Președintele Iohannis va decora toți acești fani cu ordinul : " Noaptea minții ,somnul rațiunii "

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   26.08.2024, 07:36

Minoritate bielorusă oprimată, sau eliberarea Cernobâlului, străvechi oraș bielorus?

tomitan   •   26.08.2024, 07:33

1.Daca vor trece granita , vor fi trupe belaruse dar cu insemne rusesti.Belarus pund la dispozitie terenul , la fel ca-n trecut , dar soldatii vor avea uniforme rusești.E sub demnitatea lui Putin ca un vasal precum Lukashenco.Rusia ar parea slaba rau de tot. 2. Cernobîl? Care este problema? Voi credeti ca lui Putin sau Lukashenco le pasa de vietile oamenilor? Toata istoria Rusiei este asa, marea masă de mujici ,pe post de carne de tun.Dacă e pace trebuie sa serveasca ca sclav pe ogoare si-n mine ptr stapan si Maica Rusia.Maica Rusia acea mama denaturata, alcoolica si sadica care-si maltrateaza si-si ucide plozii.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close