În acest context, Pepco propune un kit de produse esențiale pentru perioada începerii școlii din acest an, care poate fi achiziționat la doar 51 de lei! Astfel, părinții le vor oferi micuților lor un caiet, un bloc de desen, pixuri, creioane, gumă de șters și foarfece, precum și un tricou și o pereche de pantaloni scurți. 

Pe lângă articolele de bază, elevii pot alege, de asemenea, dintr-o gamă largă de ghiozdane, haine, încălțăminte și alte accesorii utile.

Cumpărăturile pentru întoarcerea la școală pot fi o adevărată provocare de cele mai multe ori, iar acestea necesită nu doar timp și energie, ci și cheltuieli, mai ales atunci când micuții merg pentru prima dată la școală. 

Pepco cunoaște nevoile și așteptările elevilor, dar și ale părinților. Acesta este motivul pentru care compania oferă o gamă variată de accesorii școlare funcționale, de înaltă calitate, la prețuri atractive, toate într-un singur loc.

Kit de Back to School la doar 51 de lei, în toate magazinele Pepco din țară
rechizite Pepco

Nu mai sta pe gânduri! Kitul poate fi găsit în toate magazinele Pepco din țară până la data de 11 septembrie, în limita stocului disponibil.

Ce conține kitul Back To School în acest an?

Un kit de bază Back to School în magazinele Pepco include caiet A5 (1,50 lei), set de 8 pixuri colorate (3 lei), pachet de 6 creioane HB cu radieră (1,50 lei), ascuțitoare cu recipient (2 lei), set de două gume de șters (1,50 lei), foarfecă pentru copii (3 lei), husă pentru creioane (5 lei), bloc de desen A4 (2 lei), tricou (10 lei) și pantaloni scurți cu motive de desene animate, confecționați 100% din bumbac (21 lei).  

Ghiozdane, sticle de apă, cutii pentru prânz și supereroi

De asemenea, Pepco a pregătit și o ofertă Back-to-School mai diversificată, care include ghiozdane, accesorii pentru desen, cutii pentru prânz sau sticle de apă. Fanii personajelor populare din filme și desene animate vor putea alege dintr-o ofertă largă de haine și accesorii, regăsind inclusiv imprimeuri pregătite în colaborare cu Marvel, Disney, Barbie sau Hot Wheels. Temele colorate și atractive vor face întoarcerea copiilor la școală și mai interesantă.

Te așteptăm în magazinele noastre, dar și online pentru a descoperi întreaga gamă de produse „Back to School” și pentru a beneficia de cele mai bune oferte. Începe anul școlar cu zâmbetul pe buze, știind că ai făcut cele mai bune alegeri pentru copilul tău, doar la Pepco: https://pepco.ro/collection/incepe-scoala-preturilor-accesibile/ 

Google News Urmărește-ne pe Google News