DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Klaus Iohannis, la summitul NATO: „Să fim compensați rezonabil” pentru sistemul donat Ucrainei. „Dorim să primim un alt sistem Patriot la schimb”

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

Ghe.Lazar   •   16.07.2024, 00:14

Daca este posibil sa fie recompensata Romania cu o functie cita mai mare pentru presedintele excursionist. Singura lui realizare cu domna lui sint vizitele sale in aproape toate tarile lumii pe bani nostrii fara rezultate. Daca Romania ar fi cu adevarat o tara democrata ar cere inapoi banii de la johanis cheltuiti cu excursile. Iar peste 6 luni din ultimul mandat au fost folositi cu folos de domnul presedinte pentru obtinerea unei functii personale. Doar nu s-a omorit degeba sa nu faca nimic pentru tara. Tara unui excursionist de profesie . Acum cind termina mandatul pentru inactivitatea lui pentru tara va fi recompensat cu inca o casa obtinuta de la stat pentru nemunca, gardian personal si alte avantaje de parca Romania ar devenit sub mandatele lui cea mai bogata tara , unde ciini umbla cu covrigi in coada. Fiindca este si mare credincios nu pierde o duminica de la biserica cu doamna. I-I urez sa-i dea Dumnezeu la fiecare dupa faptele sale.

BONY   •   11.07.2024, 06:49

O compensare rezonabila ar putea fi inca o sapca, indiferent de culoare,pentru dl.presedinte... Ne-am simti foarte multumiti si mandri ca suntem bagati in seama.

Romulus70   •   10.07.2024, 21:03

Da,poate că ne va da...***. Practic suntem fara voia /decizia noastră,a poporului ,niște criminali sau participanți la crimă! De ce? Datorita acestui " președinte" și guvernanților(dealtfel toți ,niște psihopați criminali),care decid in numele poporului, astfel de acțiuni criminale! In loc sa avem niște conducători fermi,sobri și onești ,cu putere de decizie în fața oricărui stat ! noi,avem acesti fătălăi,pe care trebuie să-i numim ( la fel ca toate animalele, din filmul de animație din anul 1966 " Ferma animalelor") ,deci incompatibili de a lua decizii în fața "țărilor puternice".Să zică ,domnilor, țara noastră e Neutră la astfel de conflicte! daca ajutam,ajutam doar cu hrana, medicamente și îmbrăcăminte!Și nu cu arme sau carne de tun!Cine sunt Ei să decidă destinul unui popor?! Să se ducă ei cu șatra și familiie lor,daca vor război sau "crime"! Să nu oblige un popor sa fie părtaș la crime! Noi, suntem "prosti"pentru că Ei sunt in slujba poporului, nu invers!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Marica13   •   10.07.2024, 20:27

Un presedinte ***...daca ne crede asa de ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

markk10   •   10.07.2024, 20:10

Ce ma bucur vreau distrugerea ați ***-o haha

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache   •   10.07.2024, 19:48

Compensare?Vrajeala pentru prostime! Când emisarul lu Zelenski-care cica e și președintele României-(când face câte un CSAT pentru noi„donații””)-s-a cerut in AUDIENȚA(!) la președintele Biden(i s-a acordat-dupa doua zile de ținut la ușa-doar o...jumatate de ora-fara poza oficiala și fara declarație comuna),NU s-a incheiat nici un document in acest sens!Nici macar ca„donație”nu este recunoscuta- cedarea sistemului de rachete antiaeriene Ucrainei!Nu!E considerata o...obligație!In cadrul Alianței NATO!Cu toate ca România nu ar trebui sa aiba obligații și fața de Ucraina-care NU e membra NATO!

nobody   •   10.07.2024, 19:34

Intre dorinta si putirinta e mare distanta....

kkkkkk   •   10.07.2024, 19:01

Acest trădător,domn profesor ! PS : Klaus Klaus Klaus scapa-ne de Mike mouse )))) remember ?

iugavirgil   •   10.07.2024, 18:56

interesant mesaj . usor dai greu obtii . long time va trece pana vom fi compensati , dar nu trebuie sa ne panicam . vecinii rusi nu si bat capul cu noi , ne cunosc mai bine decat prietenii din vest .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close