După nici 3 minute, în timp ce șeful statului vorbea, în Sala Unirii din Palatul Cotroceni a sunat un telefon.

Iohannis și-a continuat discursul, dar după câteva secunde, văzând că sunetul telefonului diplomatului continuă, s-a oprit, s-a uitat în partea lui dreaptă și a spus: „Complicat cu telefoanele, domnu ambasador”. Apoi și-a continuat speech-ul.

Momentul este mai jos, în video.

În alocuțiunea de la Cotroceni, Iohannis le-a mulţumit diplomaţilor români pentru organizarea alegerilor europarlamentare din 9 iunie, spunând că are încredere că vor face toate eforturile astfel încât românii să poată vota în cele mai bune condiţii şi la alegerile prezidenţiale, şi la cele parlamentare.

„În aceste vremuri ale ştirilor false, ale dezinformării, continuaţi să vă puneţi în valoare aptitudinea de a identifica şi de a înţelege ceea ce contează cu adevărat şi oferiţi un exemplu de gândire critică şi responsabilă”, a transmis președintele la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române (RADR).

Liderii PSD și PNL au decis pe 4 iulie calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare. Primul tur al prezidențialelor va fi pe 24 noiembrie, al doilea tur – pe 8 decembrie, iar alegerile parlamentare vor fi pe 1 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News