DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Kremlinul are „profesioniști” care modifică Wikipedia. Ce scrie versiunea rusească despre războiul din Ucraina și despre masacrul de la Bucha

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

JoeBlackrock   •   12.07.2024, 19:43

Kremlinul o face pe site-ul lor RuWiki, cei de la Casuta Alba modifica pe site-ul oficial Wikipedia, e o diferenta, detalii, detalii.

    Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   12.07.2024, 23:00

    JoeBlackrock   •  12.07.2024, 19:43

    Kremlinul o face pe site-ul lor RuWiki, cei de la Casuta Alba modifica pe site-ul oficial Wikipedia, e o diferenta, detalii, detalii.

    Normal, unii mai mint, alţii NUMAI mint. Nu degeaba alţii şi-au numit organul de propagandă Pravda (Adevărul). Ruşii tot se laudă 24/7 că le sunt superiori americanilor la tot şi toate. Au dreptate la o chestie: la minţit nimeni nu-i ajunge (poate doar chinezii).

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   12.07.2024, 15:54

Căutați ce spune propaganda rusească despre România. România nu este o țară reală, ci una artificială, creată din teritorii smulse de la Ungaria, Serbia, Bulgaria și, firește, Rusia (sună cunoscută povestea asta?), românii sunt de fapt ruși și sprijină în proporție de 9x% o revenire la Rusia (țineți minte suporterii români scandând numele lui Putin la meciul cu Ucraina, nu?), România e cea mai coruptă țară din UE, românii sunt lași și trădători, rușii ne-au dat independența (noi nu am făcut absolut nimic ca să o câștigăm), Rusiei i s-a făcut o mare nedreptate istorică fiindu-i "luate" Principatele (nedreptate pe care Rusia are o obligație să o repare, cam ca Ungaria cu Trianonul), România face parte de drept din sfera de influență rusească, este vital pentru securitatea Rusiei să aibă acolo un regim prietenos (ca SUA în Mexic și Canada), românii ocupă abuziv Moldova "de vest" și discriminează etnia moldovenească, românii vor să invadeze Moldova și Ucraina (clipuri cu șoșo) etc.

Adaoli.8761   •   12.07.2024, 11:59

Diavolul are multe fețe și le oglindește peste tot. Pașol na turbinca, vidma!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close