Poli Timisoara a trecut, la Targu Jiu, cu 3-1 de Pandurii si a ajuns la trei puncte de locul II, pozitie de preliminariile Ligii Campionilor.

Primul meci al antrenorului portughez Joaquim Teixeira in Romania, pe banca Pandurilor. O echipa inedita a oltenilor, cu implanturile aduse in iarna de prin ligile inferioare lusitane si engleze. Modificari care n-au ajutat la nimic.

Borbely a fost jucatorul meciului

Echipa din Targu Jiu n-a reusit insa sa faca fata timisorenilor, la care in primul 11 a reaparut  Ionel Ganea, dupa ce a fost cateva luni suspendat din cauza agresarii asistentului Dorin Mudura. Banatenii au deschis scorul prin Gigel Bucur (25), la al 14-lea gol in campionat, care a fructificat o pasa de la Art. Karamian. Diferenta de pe tabela de marcaj a fost marita de Abiodun (50), dintr-o pasa a lui Borbely. Tot Borbely a revenit in prim-plan (65), marcand pentru 3-0, printr-un sut de la 30 m. Diferenta a fost redusa dupa doua minute, pentru olteni inscriind Alex Piturca. Pandurii sunt din ce in ce mai aproape de liga secunda, avand doar cu un punct mai mult decat ultima clasata, ‘U Cluj.

Urmărește-ne pe Google News