La 16 ani, i-a murit primul copil

Mădălina Arcudeanu avea 16 ani când i-a murit fetiţa la Giuleşti. Tânăra a mai trecut printr-o traumă anul trecut, când a pierdut o sarcină.

Îi e teamă să mai facă un copil

Şi sufleţelul lui Constantin, băieţelul Georgianei Bostan, s-a ridicat la ceruri. Acum, femeia spune că nu mai are curaj să facă un alt copil. Din fericire, Georgiana are o fetiţă mai mare, care o ajută să meargă mai departe.

Este din nou mămică

Mihaela Yilmaz a pierdut-o pe Melek la doar câteva zile de la naştere. Tânăra nu s-a dat bătută în faţa sorţii şi, cu puţină vreme în urmă, a dat naştere unui băieţel.

Viaţa fără Eric


Pe Irina Dragomirescu o găseşti des la cimitir, îngrijind mormântul micuţului Eric Ştefan. Cu lacrimile şiroind pe obraz, femeia îşi închipuie cum ar fi fost viaţa alături de micuţul ei.

Daria este una dintre supravieţuitoare

Daria este, cu siguranţă, o învingătoare. Născută prematur, cântărind doar un kilogram, copila a trecut la doar cinci zile de la venirea pe lume printr-o grea încercare: flăcările din salonul de Terapie Intensivă. Săptămâna trecută, fetiţa a împlinit doi ani şi a avut o petrecere mare, aşa, ca pentru o învingătoare!
Florina Cornean îşi ţine în braţe comoara: Daria (2 ani) a învins lupta cu flăcările →

30 de amânări în 2 ani de judecată

În decembrie 2010, dosarul întocmit de procurori în urma tragediei de la Maternitatea Giuleşti a ajuns pe masa magistraţilor. Mai multe persoane, între care asistenta Florentina Cârstea (foto), considerată a fi principalul vinovat, au fost trimise în judecată pentru ucidere din culpă. De atunci, procesul a trecut prin 30 de termene de judecată. (Dan Băcan)

Urmărește-ne pe Google News