Vlad Andrei, fiul de 18 ani al milionarului argeşean Nicolae Sorin Dumitru, a fost la un pas să ardă de viu marţi seara în Mercedesul primit cadou de la tatăl lui la majoratul din luna mai. Potrivit declaraţiilor pe care le-a făcut în faţa poliţiştilor, Vlad se întorcea de la meditaţii cu un alt coleg, când într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod.
Imediat, maşina a luat foc, dar din fericire câţiva martori au reuşit să îi scoată pe cei doi băieţi din maşină înainte ca echipele de intervenţie să sosească. Martorii spun că băiatul conducea cu viteză, iar carosabilul era umed şi, în plus, lipsa de experienţă a băiatului şi-a spus cuvântul. Cei doi tineri au fost duşi la spital, dar rănile lor nu au fost grave, aşa că ar trebui ca zilele următoare să poată susţine în continuare probele de la examenul de bacalaureat.
Sorin Dumitru, tatăl şoferului, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Argeş şi chiar din ţară. Anul trecut, acesta s-a clasat, împreună cu fratele său, pe locul 127 în Top 300 Capital, cu o cifră de afaceri de 30 milioane de euro şi un profit brut de 4,5 milioane de euro, cu o creştere de 5%. Fraţii Dumitru deţin firme de construcţii şi sunt implicaţi şi în industria petrolieră, şi în turism.

Urmărește-ne pe Google News