Mitică Dragomir şi soţia Vica, Ana-Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, Romică ţociu şi soţia Nicoleta ori Valentina Pelinel şi Cristi Boureanu au fost printre cei mai de seamă invitaţi ai lui Ionuţ Negoiţă. Oaspeţii s-au delectat cu fructe de mare, somon, caviar şi au băut şampanie fină.

Petrecerea a ţinut până dimineaţa

“Mi-a fost mie rău zilele trecute, dar acum am venit să rup în două bucătăria lui Negoiţă. După ce mă satur, vreau s-o dansez pe nevastă-mea încât mâine să doarmă toată ziua”, a trâmbiţat, binedispus, Dragomir. Atmosfera a fost încinsă de cântăreţul Horia Brenciu, de Celia, dar şi de interpreta de muzică populară Maria Cârneci. Rând pe rând, perechile şi-au îndreptat paşii către ringul de dans, de unde nu s-au mai dezlipit până dimineaţa. Singura care a stat cuminte la masă a fost Mihaela Borcea. Nu de alta, dar soţul Cristi este plecat cu Dinamo în cantonament în Antalya (Turcia).

Sfaturile lui Mitică

Situaţia lui Adrian Mutu, depistat pozitiv la sibutramină, a fost unul dintre subiectele preferate de discuţie pentru invitaţii lui Negoiţă. Ca de obicei, Mitică Dragomir, asistat de Ionuţ Negoiţă, s-a dat în spectacol: “Domne, Mutu nu trebuia să ia pastile de-alea de slăbit. Am încercat şi eu, o porcărie. Dacă vrea să dea jos kilogramele în plus, îl sfătuiesc să bea zeamă de varză şi ţuică fiartă. A, şi să mănânce castraveţi muraţi”.

Urmărește-ne pe Google News