DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Lasconi, reacţie la congresul PSD: Un festival al dezinformării, al minciunilor şi al atacurilor cu date false! Tupeu şi sfidare 

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

LIBERTATEADEROMANIA   •   25.08.2024, 16:26

Marcel Covrig plangand se va retrage, Din cursa lui pornita temerar. De Ciuca va scapa la timp "bastardul", Pe Mircea Geoana il va primi in dar. ( De la PSD). Dragi romani vad sondaje peste tot, dar va spun, nu sunt relevante! In marea finala a alegerilor din decembrie se vor califica 2( doi) Mircea si Doamna Elena! Eu a si dori sa castige Doamna Elena dar in sfarsit va triumfa Mircea! Este anul lui, simt asta! Altii mai buni nu avem! Dar in Romania de *** e bine!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Trandafir   •   25.08.2024, 15:24

Doamna Lasconi are perfecta dreptate.

1Gin   •   25.08.2024, 11:03

Nu e nimic pe umerii copilului ei întrucât nu e în țară. Mai ușor cu schimbatul blănii când ai votat pentru familia tradițională și deodată ești lgbtqpix istă.

Darieana   •   25.08.2024, 11:03

Elena Lasconi are dreptate ! pesedistii tipa hotii, cand ei sunt cei mai mari hoti ai tarii si sunt atat de obraz.nici incat ne mint in fata.

tomitan   •   24.08.2024, 23:09

Madam departe de gândul de al sustine sau vota pe Maecelino Burattino ,dar si tu in numele partidului pe care-l conduci trebuie sa dai niste raspunsuri ptr ca ati fost o perioada la guvernare cu amicii comasati ai lui Marcelino ,cu PNL. 1. De ce n-ati taiat privilegile acestor nesimtiti speciali din prima zi de guvernare? 2.De ce nu i-ati adus in fata justititiei pe cei care au ciomăgit românii pe 10 august? 3.De ce n-ati facut reforme economice? Toate aceste puncte trebuiau sa fie scrise negru pe alb in protocolul de guvernare cu PNL.Daca nu acceptau sau daca se opuneau ati fi facut pasul in spate dupa prima luna de guvernare si ati fi aratat românilor adevarata fata a PNL.Ati fi dat sah mat regelui. Acum din ce am citit ,văd ca iar vreti o aliantă cu lichelele liberale.Vă este dor de bufonul de Someș, de acest stalp de tractir politic? De plagiatorul dovedit Bode ?De Nicusor "Dandanache "?

Felea   •   24.08.2024, 21:36

E răsuflată ca spune adevărul?

ciobanudorin_2006   •   24.08.2024, 19:26

Cam rasuflata doamna Lasconi nu ca ceilalți ar fi mai breji....În războiul cu PSD doar dumneaei livrează? ceilalți tac .De ce oare ? Se simt cu musca pe căciulă sau doamna Lasconi are războiul ei și atât.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close