„Subsemnata Laura Vicol, deputat PSD circumscripția 17 Dolj, prin prezenta doresc să îmi exprim decizia de a demisiona din calitatea de membru al Partidului Social Democrat. Atacurile grave la adresa mea și a familiei mele orchestrate sub formă de linșaj mediatic și campanie de denigrare vizează nu doar distrugerea noastră ci și destabilizarea credibilității partidului din rândul căruia am făcut parte”, se arată în documentul semnat de Vicol și obținut de Libertatea.

Documentul semnat de Laura Vicol și trimis Organizației PSD Dolj

Laura Vicol și-a dat demisia din PSD după acuzațiile în care e vizat soțul ei

Site-ul Recorder a publicat luni, 7 octombrie, o investigație prin care arăta că Nordis, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, a vândut aceleași apartamente către persoane diferite și a încasat milioane de euro, dar majoritatea proiectelor au rămas pe hârtie.

Laura Vicol-Ciorbă este soția lui Vladimir Răzvan Ciorbă, asociatul principal al Nordis, companie care a intrat în insolvență. Asociații majoritari sunt omul de afaceri Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development/Emanuel Gheorghe Poștoacă, fiecare cu câte 46% din părțile sociale.

În urma investigației, Laura Vicol și-a dat demisia și de la conducerea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților.

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal în cazul afacerii imobiliare Nordis, în urma unei autosesizări, dar dosarul este doar „in rem”, ceea ce înseamnă că ancheta vizează fapte, nu persoane, au declarat miercuri, 9 octombrie, surse judiciare pentru Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News