Într-un interviu acordat site-ului bucătărescu.ro, exotica vedetă a mărturisit că nu concepe să-şi înceapă ziua fără să mânânce morcovi.
„Pe cât posibil, încerc să mănânc numai fructe naturale. Struguri – dar struguri că la bunica mea la ţară, curaţi, fără chimicale! Îmi mai plac prunele şi merele, ardeiul gras roşu, roşiile cherry şi vinetele, mai ales vinetele făcute la grătar şi pregătite cu oţet balsamic.Cu toate acestea, nu-mi pot imagina mâncarea făra pâine, dar tot nu mă îngraşă! La fel, nu-mi pot imagina să încep dimineaţa fără a ronţăi un morcov crud! Uneori, îl fac suc şi îl amestec cu suc de mere”, a spus mulatra.
Cu toate că nu este gurmantă, Laurette susţine că este expertă în bucătărie şi găteşte pentru cei din jurul ei sarmale, ardei umpluţi, paste, file de peşte prăjit şi salată de vinete.