Pentru o zi, Luis Lazarus a renunţat la an­che­tele sale jurnalistice şi s-a transformat în bucătar. Şi nu al oricui, ci chiar al fru­moasei Monica Columbeanu.

Încă de la pri­mele ore ale dimi­ne­ţii de miercuri, 15 oc­tom­brie, în cur­tea casei lui La­zarus a fost ma­re agi­taţie, mare. Mo­­­­­t­ivul: prezen­ta­to­rul emisiunii „Tri­­­­­­­bu­na­­lul popo­ru­lui” a pre­gătit o ci­nă specială pentru Mo­­­­­ni­ca Co­lum­bea­nu. Şi, pen­­­­­tru că ştie că a­ces­teia îi pla­ce peş­­tele proas­­­­­păt, La­­zarus a comandat din Man­­galia mai mul­te sorti­men­te: cal­­can, an­ghi­lă şi scrum­bie. Din toa­­te acestea, el a fă­­cut o delicioasă cior­­bă de peşte la cazan. A­jutat de Pi­e­­do­ne (Cristian Po­pescu, edilul sec­­to­rului 4 al C­a­pi­talei – n.r.) şi de Ion Min­că, soţul di­­rectoarei Lo­­te­riei Ro­­mâ­ne, La­­za­rus a mai pre­gătit: icre de ştiu­că, peşte la cup­­tor, friptură la gră­­tar şi cremă de za­­hăr ars. „A gătit e­­xact pe gus­tul meu”, a dec­larat so­­­­­­­ţia miliarda­rului I­rinel Co­lum­bea­nu. Tot acest „ex­­pe­­riment culinar” a fost pus la cale pentru emi­siu­nea „Ci­reaşa de pe tort”, de la Pri­ma TV.

 
 

Urmărește-ne pe Google News