Încă de la primele ore ale dimineţii de miercuri, 15 octombrie, în curtea casei lui Lazarus a fost mare agitaţie, mare. Motivul: prezentatorul emisiunii „Tribunalul poporului” a pregătit o cină specială pentru Monica Columbeanu. Şi, pentru că ştie că acesteia îi place peştele proaspăt, Lazarus a comandat din Mangalia mai multe sortimente: calcan, anghilă şi scrumbie. Din toate acestea, el a făcut o delicioasă ciorbă de peşte la cazan. Ajutat de Piedone (Cristian Popescu, edilul sectorului 4 al Capitalei – n.r.) şi de Ion Mincă, soţul directoarei Loteriei Române, Lazarus a mai pregătit: icre de ştiucă, peşte la cuptor, friptură la grătar şi cremă de zahăr ars. „A gătit exact pe gustul meu”, a declarat soţia miliardarului Irinel Columbeanu. Tot acest „experiment culinar” a fost pus la cale pentru emisiunea „Cireaşa de pe tort”, de la Prima TV.