DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Expert citat de Le Figaro, despre candidatura lui Iohannis la șefia NATO. „Lipsa de comunicare arată că nu a înțeles nimic”

« Înapoi la articol

Comentarii (19)

VARUTU   •   03.04.2024, 13:50

Din păcate am ajuns să fim conduși de oameni foarte slabi ..Și nu numai la noi , uitați-vă cam peste tot...Și cel mai dureros este că acești oameni persistă fără bun simț , la.. mai mult , la ...mai mare ...și este imposibil să nu fie conștienți că sunt nulități, dar nu se lasă....Acest om care a ținut România pe loc , din aproape toate puncte de vedere, aproape zece ani , pentru el nu este important situația actuală din țară ...Pe el î-l interesează noul giob și locuința de lux de după terminarea mandatului pe care o ține in ceață față de jurnaliști, cu ajutorul lingăilor care-l înconjoară .

267890   •   03.04.2024, 13:48

La puscarie cu acest trădător de țară. Păcat că nu mai este în vigoare ***

Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență.

Marica13   •   03.04.2024, 13:16

Când a înțeles el vreodată ceva a fost ocupat cu plimbările

radutatii   •   03.04.2024, 13:08

De fapt, KWJ a jucat bine. A lansat fumigena cu NATO ca să primească în compensație o sinecură la UE. Să vedem dacă îi iese. În orice caz, aș fi îngrijorat pentru siguranța României și a NATO dacă Johannis ar fi secretar general NATO.

golgol   •   03.04.2024, 12:40

Cata ne sim _ _ re la asta! Isi cauta job el fiind in functie președintele României. In timp ce 90% dintre romani sunt datori la banci si vreo 70% platesc dobanzi frauduloase iar legea anti ifnuri a trecut de Parlament, asta in loc sa semneze mai repede sa mai scape si romanii de camatari legali el cerseste ranjind un post la nato. Asta e doar un exemplu de bataie de joc din partea acestui individ la adresa României.

horatiu.dance   •   03.04.2024, 12:28

😂😂😂Au facut misto de el saracul de la inceput'sa fim seriosi!!! Cand a inteles vreodata ceva?

Lagemyr   •   03.04.2024, 12:10

Ce sa mai zici, 28 din 32 deja au declarat că îl susțin pe Rutte. Iohannis are, in afara de votul PSDNL, doar, teoretic, susținerea din partea statelor pariah, cu realizări dubioase in ceea ce privește democrația și rule of law (adică Ungaria și Turcia) și respectiv votul de răzbunare anti-Rutte (din partea Bulgariei, care a fost ținută de Rutte in afara Schengen). Mâine-poimâine, Mr. President le da dreptate celor de la AUR: uite bă, ce ne fac ăștia, au ceva cu noi. Când adevărul este că, dumnealui nu este calificat pentru un astfel de job. SUA, Marea Britanie, Franța, Germania etc. știu deja asta, acum o fac public. Pentru că, sigur, dumnealor știu și ei ce se întâmplă în România.

dinamo_forever_77   •   03.04.2024, 11:57

Dupa ce si-a TRADAT electoratul, acest *** se vede un mare om politic:))) Greata maxima pentru acet *** Pleaca-n Africa. Mai viziteaza niste piramide....chestii d'astea importante.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close