DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Bani și Afaceri Acasa | Ştiri | Bani și Afaceri

Legea gândită să-i oblige pe românii cu panouri solare la cumpărarea de baterii. Decizia anunțată de Klaus Iohannis, care a primit-o la promulgare

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

musatm000   •   17.07.2024, 21:31

Uite asa am aflat ca Ciolacu le are si cu electriciatea si de la un amic de-al sau aflam ca trebuiesa fie obligati romanii sa inmagazineze electricitatea produsa in varf de productie...dragi romani,cititi cu aentie articolul,cititi si comentariile ca sa aveti un punct de plecare,ce vor sefii nostri este ca o persoana fizica sau o societate scomerciala sa sponsorizeze statul roman care isi pune sute de directori cu salarii colosale. Si se mai declara ca sunt democrati si sociali ,catastrofe politice, vor sa blocheze dezvoltarea producerii de energie electrica in timp ce in occident este ajutata,premiata,statul investeste in infrastructura retelelor de distributie , aici mi-a placut Iohanis ca le-a dat peste bot !

Sfantul_Cuvios_Pafnutie   •   17.07.2024, 19:28

S-o credeţi voi că o să le cumpăraţi cu 100-600 de dolari de pe Ali. O să le cumpăraţi numai de la distribuitori autorizaţi cu 1000-6000 de dolari (plus TVA, fireşte). Distribuitori care, la rândul lor, le vor cumpăra de pe Ali la grămadă, cu 50-300. Asta pe lângă verificarea bianuală a panourilor, curăţarea lor de către firmă specializată şi autorizată şi alte chestii din astea micuţe, doar încă vreo câteva mii de euro anual. C-aşa-i în tenis.

gigiladrea   •   17.07.2024, 18:57

si ne mai mint ca suntem o democratie si un stat de drept semanam de 34 de ani daca te uiti la foarte multe legi emise de guverne si aprobate de parlamente deci semanam mai mult cu o dictatura toate guvernele si toate parlamentele ne trateaza daca ne uitam in legi ca pe o tara de infractori care trebuie fortati sa se conformeze viziunii si parerilor de moment ale unui guvern sau altuia in caz contrar fiind pasibili de sanctiuni dure; doar asa inteleg psdnl sa guverneze si faca legi de 34 de ani

Serban_radu.   •   17.07.2024, 17:58

Stocarea nu este problema producatorului inclusiv prosumator. Stocarea a fost si va ramane problema distribuitorului pentru ca el are evidenta productiei si cum o distribuie si fapt pentru care se regaseste in factura . Numai ca acesti #distribuitori iau banii degeaba ,nu au facut nici o investitie si acum vor sa pase problema la producator . Hotie pe fata !

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close