„Am semnat un contract cu Ministerul Apărării pe 19 septembrie. Nu pot spune unde sunt sau ce fac”, a declarat actorul amator Burțev, care s-a născut în Podolsk, un oraș din regiunea Moscova.

Burțev a publicat pe pagina sa VKontakte, Facebookul rusesc, o fotografie cu el în uniformă militară și cu o mitralieră pe umăr. Ca mulți alți șomeri ruși, el a trebuit să se înroleze.

Cu câțiva ani în urmă, presa locală și internațională scria în mod activ despre Burțev din cauza asemănării sale cu actorul american Leonardo DiCaprio.

„Unii au crezut că sunt photoshopat, dar eu eram real”

„Totul a început cu o fotografie pentru serviciu. Am postat una pe internet, pe un site de întâlniri, care a ajuns pe internet”, a mărturisit rusul.

„Ulterior, prietenii și cunoștințele au început să-mi trimită linkuri către articole din surse rusești și străine. La început am crezut că este o glumă. S-a dovedit că nu. Am citit comentariile, unii au crezut că sunt photoshopat, dar eu eram real”, și-a amintit el.

Burțev, care lucra ca operator de asistență tehnică pentru serviciul de salvare 112, a început să primească cereri de interviuri. Postul de televiziune Moscova 24 l-a invitat să ia parte la proiectul „Romance with DiCaprio” pentru a deveni „vedeta de la Hollywood” într-o lună.

Stomatologi, stiliști și antrenori de fitness au lucrat cu Roman. Ca parte a proiectului, a trebuit să piardă în greutate, de la 138 de kilograme a slăbit 17 kilograme în 30 de zile.

Apoi, „Leonardo Di Caprio de Rusia” a început să fie invitat ca gazdă la evenimente, zile de naștere și nunți, „de 3-4 ori pe săptămână”. Mai târziu, a renunțat la jobul de la serviciul de urgență, fiindcă ajunsese să câștige mai bine ca „dublură” a actorului american.

Adevăratul Leonardo Di Caprio. Foto: Hepta

„Sunt prea leneș și prea gras”

Dublura lui DiCaprio a ajuns și în Kazahstan, Turcia sau Belarus. Cu toate acestea, „am ratat șansa de a-mi dezvolta cariera din cauză că eram leneș”.

„Problemele au început în aprilie 2020, când autoritățile au început să introducă restricții din cauza pandemiei. Acum oamenii au uitat cine sunt, dar înainte eram o persoană faimoasă în Rusia și în străinătate! Câștigam puțin din lipsa ofertelor, aspectul meu nu mi-a adus bogăție”, a spus el.

Burțev a vorbit din nou despre problemele legate de excesul de greutate, care, potrivit lui, a devenit și motivul lipsei de interes față de el în rândul agenților de publicitate.

Am încercat să slăbesc mult timp, dar nimic nu a funcționat. Acum sunt hotărât. Sper să slăbesc și să fac din nou titluri anul viitor.

Dacă se întoarce teafăr de pe front! Unde a ajuns pe 5 octombrie, în zona Districtului Militar de Nord.

Ultima dată lucrase într-un magazin de hardware și locuia cu părinții săi și o pisică. „Cariera mea s-a scufundat ca un Titanic”, a fost autoironic actorul amator.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Urmărește-ne pe Google News